Buna.
Sincer mi se pare ceva cam simandicos adica pana la urma o sa ajunga sa se poarte ca femeile pe bune... In ziua de azi barbatii se epileaza, se penseaza, se vopsesc, eventual se si machiaza si mai pun si un cercel. E prea de tot in cazul unora.
Nu zic nimic, e minunat sa fie ingrijiti dar prin asta inteleg sa fie curati, ordonati, sa miroasa bine, sa arate bine dar nu sa isi feminizeze aspectul. Poate ca partea cu vopsitul nu tine neaparat de feminizare, insa totusi e putin... nepotrivit / ciudat.
In fine, la unii este scuzabil adica daca au albit prematur, ca na se mai intampla si chestii din astea, se poate ok... dar asa de placerea de a-ti schimba culoarea parului? nu mi se pare ok, nu imi place pur si simplu.
Asta e doar parerea mea.
Mie nu mi se pare asa ciudata, si cunosc cativa baieti care s-au vopsit, cam totul e ok. Ei bine, asta a fost parerea mea, si sunt sigura ca nu multi sunt de acord cu mine.
Depinde de caz. Daca are parul deja frumos, pentru ce sa se vopseasca?
Dar daca i se albeste parul, si este necesar, de ce nu.
Pai daca nu se vopseste in verde sau mov nu i se pare ciudat. Dar daca nu are de ce sa o faca atunci e ciudat. Poate daca are fire albe
Nu, atata timp cat se vopseste pentru firele albe. Daca o face pentru as schimba culoarea parului sau altceva atunci chiar e ciudat.
Nu este ciudat, este extrem de ciudat, din cate stiu numai homosexualii se vopesc, si pana la urma lasa parul cum ti la dat Dumnezeu
Funda?