| rogvaiv10 a întrebat:

Vi se pare corect ca a castigat Adrian Tutu la romanii au talent?

7 răspunsuri:
| Criiiiiiiis a răspuns:

Nu mi se pare corect deoarece el a cucerit publicul doar prin faptul ca este orfan. Mai bine castigau ' Ballance ' aia aveau talent adevarat!

| AG a răspuns:

Nu. Speram sa castige un talent adevarat: Narcis.

| Apy a răspuns:

Da

| MissChocolatte a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa merita sa castige, este cel mai tare parerea mea, fara parinti a invatat de mic cum e sa fii adult, nu a avut pe nimeni cu'i sa ii ceara un sfat sau pe cineva pe care se poata baza.Pt mine e cel mai tare, si brav'o lui ca a castigat, merita asta din plin

| Nesquik_8060 a răspuns:

Frate... numai dezbate-ti atat subiectul asta! Fiecare a muncit enorm! Toti care au ramas in finala au fost prea tari! Tutu Adrian nu a avut pe nimeni langa el. o mama sau un tata care sa il indrume ca de fapt asta conteaza cel mai mult. In viata nu exista "frati" sau "surori" sau "prietenii cei mai buni" exista amici si fiecare ne dam seama de asta la un moment dat! Nu cred ca suntem noi in masura sa comentam pe seama lui sau a altora.

| AndreeaShrott a răspuns:

Da mie mi se pare corect...pentru ca el a muncit pentru a ajunge in finala la fel ca toti.la el cel ma mult m-au impresionat mesajele lui :X e ff crativ; face niste versuri superbewinking... si inca ceva:]] nu cred ca a cucerit publicul prin simplul fapt ca este orfan. (pe mine una nu).nu a venit la Romanii au talent ca sa isi palanga de mila. cum a spus si el big grin

| denisafolea a răspuns:

Nu! Imi placea de Michal Jackson Jr.