Da, cateva zile. Daca depaseste termenul de cateva zile negre incep sa imi fac griji.La varsta asta e o prostie sa suferi cand viata iti ofera totul numai sa ai curajul sa intinzi mana si sa iei. Zburati, baieti din floare in floareAcum e vremea.Nu maine, nu poimaine.Azi
Pai si baiatul are o inima nu e facut din piatra, toata lumea are sentimente, fiecare se bucura sau varsta o lacrima, e cat se poate de normal!
Logik ce decat fetele trebuie sa sufere? Noi suntem mai prejos? Sa sufere si baiatu.
Dar ce, baieti sunt roboti nu au sentimente? Normal ca este normal ca un baiat sa sufere in dragoste ...si cate odata chiar mai mult ca si fetele
HF
Depinde de baiat, daca e genul romantic care chiar iubeste persoana de langa el atunci sufera cand persoana respectiva il raneste dar si aici sunt 2 feluri de baieti:
1. cei care arata ca sufera si spun persoanei respective ca sunt raniti si asa mai departe
2. cei care se inchid in ei si lasa totul de la ei ca sa mearga relatia incontinuare, dar cand ajung la o anumita limita se descarca si atunci nu e asa bine pentru ca pot sa faca orice
sper ca m-ai inteles in ceea ce am vrut sa zic
Da, de ce nu? numai fetele trebuie sa sufere in dragoste?
si baiatul are un suflet, are o inima...sunt unii baietii care nu arata ca sufera, unii chiar plang in fata prietenelor, so. si baietii sufera
Pai cred ca da ca doar nu numai baietii starnesc suferinta mai sunt si unele fete care chiar sunt pe interes.
Câtă vreme bărbaţii au şi ei nevoi fiziologice, e normal să aibă şi suferinţe, indiferent care ar fi natura acestora. Dar întrebarea ar putea intra în cartea recordurilor ca "cea mai absurdă întrebare". De ce bărbaţii n-ar trebui să sufere? Răspunde-ţi întâi tu, persoana care a pus întrebarea, de ce n-ar fi normal? Şi zi-ne şi nouă.
Dap.si eu trec prin asta acum...si nu stiu ce sa fac pentru ca il plac putin...dar la mine e mai complicat
Da. Nu e nimic anormal! de ce numai fetele sa sufere in dragoste? De ce nu si baietii?