| nemoxxx a întrebat:

Vi se pare normal ca intr-un concurs de Valentine's day sa participe intr-o poza persoane de acelasi gen, parerea mea fiind ca nu sunt lesbiene.cazul de cre vorbesc este aici:

articipa la cel mai traznit concurs al anului.
Vrei sa-i oferi prietenei/ prietenului tau cel mai tare cadou ever de Valentine's Day? Atunci inscrie-te la concurs.
Ce trebuie sa faci:

* primul pas, inscriete la concurs prin a da click ca participi la acest eveniment.
* incarca cea mai traznita poza cu tine si partenerul/a pe aceasta pagina.
* inainte de a incarca poza, sa nu uiti sa scrii numele tau si al partenerului/partenera
* convinge cati mai multi prieteni sa dea "like" la poza ta.

Daca la sfarsitul perioadei de concurs, poza postata de tine numara cele mai multe "like"uri, vei castiga marele premiu:
*O cina romantica si o noapte de vis pentru 2 persoane in seara de Valentine's Day la GRAND HOTEL SOFIANU
*Locul doi castiga un voucher cu 50% reducere pentru un sejur la munte,la Complex Lotrilor, Vila Bradisor
*Locul trei castiga un voucher in valoare de 100 Lei pentru consumatie la Cascada Pub
*Primele 10 cupluri vor castiga un voucher la piscina Grand Hotel Sofianu si intrare libera la concertul VUNK din 14 Februarie de la EDEN club.

link: http://www.facebook.com/events/396318293795118/

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Da de ce nu, e un concurs dacă astea sunt regulile.

| LolaLollita a răspuns:

Atata timp cat nu exista o regula impotriva acestui lucru, nu vad de ce nu ar putea participa doua persoane de acelasi sex.

| mariukka a răspuns:

Nu mi se pare normal nu-mi plac persoanele bi deloc) dar cred ca e o glumacu acele 2 fete

| nemoxxx explică:

M-am retras din concurs...mi s-a parut o aiureala.