| AAStar a întrebat:

Vi se pare normal ca la 12 ani sa fumezi si sa bei vin rosu cu cat mai mult alcool?

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Absolut nu! Acum vad prea multi copii care nu isi mai traiesc copilaria in modul acela inocent dar incearca sa apara mai maturi.Maturi in sens rau, in sensul de fumat, sex si bautura.Acum fetele daca aud un baiat care le spun ce buna esti sau: Pari mai mare pentru varsta ta, ele se bucura crezand ca este ceva pozitiv. Apoi multe fete si baieti devin vulgari si fumeaza doar pentru a apartine unui anumit grup de persoane. Mi se pare o mare prostie si probabil vor rade de ei insusi cand vor fi mai mari la cat de incuiati mintal erau.Eu zic mereu asta: Sa nu fi niciodata la fel ca altii pentru ca ai fi prea divers de tine insuti.

21 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Nu mi se pare de loc normal straight face adica gandeste-te in viitor o saa fie un drogat si un betiv acel copil straight face

Fundita?batting eyelashes

| NebunaDupaRobert a răspuns:

Nu nu este normal ca la 12 ani sa bei si sa fumezi, fumatul nu este indicat deloc doar daca vrei poti sa te apuci doar de la 18 sau 19 ani in nici un caz la 12, iar de baut la fel. Deci nu nu este normal dar nici indicat. fundita?

| MadnessCaffe a răspuns:

Nu e normal deloc, iti distrugi organismul.

| sceptic a răspuns:

Ce întrebare, normal o să i se pară doar celui care se simte la fel, deci nu e normal.

| anyia a răspuns:

Stii, nu conteaza atat de mult parerea noastra. Un copil la 12 ani care bea vin fiert cu alcool si fumeaza, nu e copil. Adica frate, daca tot fumam la 12 ani, hai mai bine sa incepem pe la 3-4. Ca doar trebuie sa demonstram noi ca suntem smecheri! Eu n-am nimic impotriva deoarece si eu fumez ocazional, dar nici nu am 12 ani! Cat despre vin, este permis sa gustam dar ''sa bei vin rosu cu cat mai mult alcool'' la varsta asta mi se pare penibil. Adica sunt o multime de moduri in care un copil poate demonstra ca este prost, dar nu fumand sau consumand bauturi.
PS: N-am nici un drept sa comentez pentru ca la urma urmei n-ar trebui sa-mi pese, nu e vorba de sanatatea mea, dar daca despre tine este vorba iti spun sincere condoleante!

| zմzմツ a răspuns:

Nu deoarece poti muri din cauza concentratiei de alcool si poti sa te imbolnavesti de la tigaristraight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight face...

| George1510 a răspuns:

Categoric NU. Nici ca fata nici ca baiat.

| alinutzacodruta a răspuns:

In ziua de azi...

| Gabitsaaa a răspuns:

Buna!
Nu mi se pare deloc normal.
1. Fumatul mi s-a parut intotdeauna o prostie sh mi se pare.
2. Bautul la fel.
Iti strici sanatatea cu aceste prostii blushing.

O discutie de genu` am avut si eu cu prietenul meu.
Iar el a zis la fel ca mine.
E O PROSTIE SA FUMEZI SI SA BEI. mai ales la 12 ani.
Eu am 13 ani si nu fumez, nu beau alcool.
Iar prietenul meu 14 face 15 si nu fumeaza sh totusi este baiat.
Ai face o prostie daca te`ai apuca de fumat / baut la aceasta varsta.

| Fallen4Angels a răspuns:

Nu lolz intri in coma alcoolica.Credema si un baiat de la mine din clasa a baut in ultima zi de scoala din cls a 7-a si un loc sa plece acasa linistit, a plecat cu ambulanta. E adevarat :I

| Coccco a răspuns:

NU.
Nu este bun pentru adulti sa fumezi dar pentru copii. un pahar de vin rosu este indicat o data pe zi... Adultilor...
funda;;]

| simona_2792 a răspuns:

Mie nuh... dar asta e Romaniawinking

| мє a răspuns:

Mie nu mi se pare normal. E o varsta mult prea mica. E timp destul si pentru chestii din asteahappy

| AiacucapMare a răspuns:

Da, foarte normal...si recomandat!

| andalicious a răspuns:

Sincer nu mi se pare deloc normal sau fumezi si sa bei de la o varsta foarte frageda... tutunul si alcoolul nu sunt bune pentru adultsi dapai pentru un copil care e la inceputul vietii.acesti copii care isi petrec timpul in cluburi isi strica toata viata si intra in anturajuri pericoloase.sunt si alte metode prin care adolescentsii din zilele de azi sa se distreze.happyfunda?happy

| nedyy a răspuns:

Nu mi se pare normal nici pentru un adult doar cred ca sti ce se intampla dupa ce bei faci scandal si sa vezi ca daca incepi nu te poti lasa de el e ca un drog si nu e frumos poate te simti bine dupa ce consumi dar ranesti multe persoane dupa aceaa...

| Chimilica a răspuns:

@ Doamne, ce au ajuns adolescentii. Sa nu spun copii pentru ca eu am 14 ani si ma simt naspa sa mi zica cineva copil.
Daca bei vin rosu iti creste pulsul si tensiunea foarte mult, vinul rosu mareste circulatia sangelui. Si in legatura cu fumatul, nu este deloc sanatos. Explica-i prietenei tale ca nu e bine ce facewinking. Funda? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAi sa fumezi da pentru ca pr mea c. m. b. asa face si ii place alcoluhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu normal ca nu...iti distrugi plamanii fumand si mai mult prin baut iti distrugi creierul de la varsta asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod logic, nu mi se pare normal.
Sa FUMEZI? Sa TE IMBETI? LA 12 ANI?

Fato, unde te vezi la 12 ani?
Sau cine face asa ceva...ar trebui luat/a de la parinti!

Doamnee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasate de baut! esti minor

Întrebări similare