| MomaieLoveGogaie a întrebat:

Vi se pare normal ca o adolescenta de 13 ani sa stea in fiecare dimineata la baie aproximativ 30 de minute pentru a folosi niste lotiuni[pentru acnee, puncte negre, etc]si pentru a se machia[nu foarte exagerat, rimel, luciu de buze, si foarte putin fond de ten]? Mentionez ca totusi se incadreaza in program, nu intarzie, si are note destul de mari.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fondul de ten nu e indicat la varsta ta.

| Lollάღ a răspuns:

Da.Mai ales daca esti adolescenta trebuie sa te ingrijesti de aspectul tau.

| optimistul a răspuns:

Da e super bravo ei ( o felicit ca tine la sanatatea si frumusetea ei deia e fata ) deci e ok sal

| crrinnaaa a răspuns:

Stii sincer si eu am 16 ani si ma machiar dar am observat un lucru de la fondul de ten act de bun o fi el iti ies cosuri si tot felul de prostii
eu te sfatuiesc sa renunti la el
daca vrei sa nu ai probleme cu tenul mai tarziu
si da pentru o fata de 13 e normala sa vrea sa se machieza sa se aranjeze si sa se faca frumoasabig grin

| iuliii_8417 a răspuns:

Poi... Daca e ok cu scoala. nu e nici. o problema. e normal ca la varsta de 13 ani. sa inceapa sa se aranjeze... Parerea mea big grin

| Diana_6668 a răspuns:

Sa stii ca nu e frumos din respect pentru profesori sa te dai cu rimel. Dar poti face multe daca ai note mari, probabil de asta te lasa si parintii.corect?

| MomaieLoveGogaie explică:

Pai asta e treaba ca parintilor l-i se pare exagerathappy.

| Bojthe a răspuns:

Sincer nu cred eu am 13 ani si petrec in baie 10 min maxim( ma aranjez) dar e alegerea ta.Eu te sfatuiesc sa rununti la fondul de ten