| MomaieLoveGogaie a întrebat:

Vi se pare normal ca o adolescenta de 13 ani sa stea in fiecare dimineata la baie aproximativ 30 de minute pentru a folosi niste lotiuni[pentru acnee, puncte negre, etc]si pentru a se machia[nu foarte exagerat, rimel, luciu de buze, si foarte putin fond de ten]? Mentionez ca totusi se incadreaza in program, nu intarzie, si are note destul de mari.Ideea ar fi ca parintilor ei l-i se pare exageratstraight face.

7 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

E ceva normal.Eu petrec aproximativ 1-2 ore in baie pentru ingrijire/zi.Sunt mai in varsta ca tine si baiat pe deasupra, deci e ceva normal sa te ingrijesti.pa pa

| menUU a răspuns:

E perfect normal! Stai linistita! Parintii, sa stea calmi ca nu isi pierd fiica! Cum s-ar sp esti o mica DIVA!

| ionika17 a răspuns:

Da, este ceva normal

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O adolescenta de 13 ani nu are nici un motiv sa foloseasca machiaj. Rimel, fond de ten la varsta asta? Fac pariu ca arata ca un clown. Da, este exagerat. Ar trebui sa foloseasca timpul asta pentru ceva mai util, de exemplu pentru a citi.

| Contrast a răspuns:

Cei aia o jumatate de ora? Stiu tip ce ii ia cel putin o ora sau poate chiar mai mult sa se aranjeze cand pleaca de-acasa!
E foarte bine ca are grija de ea si isi pastreaza imaginea de sine ingrijita.

| kris666 a răspuns:

Avand in vedere ca iti ingrijesti tenul si nu pui mult machiaj, nu intarzii la scoala si te descurci bine acolo, nu e deloc exagerat! probabil parintii tai se gandesc... daca la 13 stai 30 min, la 16 o sa stai 2 ore...si ca iti pierzi ore importande degeaba, bla, blabig grin dar atata timp cat nu exagerezi, totul e ok. pe viitor "o sa iti intri in mana" si o sa te misti mai repedewinking
eu pe la 13 ani ma dadeam tot cam asa putin rimel si gloss. acum am 15 jumate, ma dau cu fond de ten, pudra, marcara, eyeliner, si ruj visiniu:Xlaughing imi ia cam 10 minute, deci cu timpul o sa te misti si mai repedetongue

| Gya_8215 a răspuns:

Sincer nu. Daca are vointa si vrea sa scape de acnee Bv ei! nu stiu cine s-asr trezi mai devreme cu jum de ora ...adica e vb de punctualitate aici! si ar trebui sa vb cu parinti sa numai isi dea cu parerea atata timp cat e vorba de aspect si ...sanatate chiar!