E ceva normal.Eu petrec aproximativ 1-2 ore in baie pentru ingrijire/zi.Sunt mai in varsta ca tine si baiat pe deasupra, deci e ceva normal sa te ingrijesti.pa pa
E perfect normal! Stai linistita! Parintii, sa stea calmi ca nu isi pierd fiica! Cum s-ar sp esti o mica DIVA!
O adolescenta de 13 ani nu are nici un motiv sa foloseasca machiaj. Rimel, fond de ten la varsta asta? Fac pariu ca arata ca un clown. Da, este exagerat. Ar trebui sa foloseasca timpul asta pentru ceva mai util, de exemplu pentru a citi.
Cei aia o jumatate de ora? Stiu tip ce ii ia cel putin o ora sau poate chiar mai mult sa se aranjeze cand pleaca de-acasa!
E foarte bine ca are grija de ea si isi pastreaza imaginea de sine ingrijita.
Avand in vedere ca iti ingrijesti tenul si nu pui mult machiaj, nu intarzii la scoala si te descurci bine acolo, nu e deloc exagerat! probabil parintii tai se gandesc... daca la 13 stai 30 min, la 16 o sa stai 2 ore...si ca iti pierzi ore importande degeaba, bla, bla dar atata timp cat nu exagerezi, totul e ok. pe viitor "o sa iti intri in mana" si o sa te misti mai repede
eu pe la 13 ani ma dadeam tot cam asa putin rimel si gloss. acum am 15 jumate, ma dau cu fond de ten, pudra, marcara, eyeliner, si ruj visiniu:X imi ia cam 10 minute, deci cu timpul o sa te misti si mai repede
Sincer nu. Daca are vointa si vrea sa scape de acnee Bv ei! nu stiu cine s-asr trezi mai devreme cu jum de ora ...adica e vb de punctualitate aici! si ar trebui sa vb cu parinti sa numai isi dea cu parerea atata timp cat e vorba de aspect si ...sanatate chiar!