anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal ca o diriginta sa nu reactioneze cand unul din elevii ei de clasa a 6-a urla prin clasa ca vrea sa se sinucida? Chiar si in gluma de ar fi zis-o copila, cum sa se uite la ea si sa nu zica nimic, ba chiar sa si rada? Cum sa razi auzind un copil vorbind despre sinucidere, in loc sa-i explici ce si cum sau sa vorbesti cu parintii ei?

6 răspunsuri:
| Aeri a răspuns:

Mie sincer chiar nu mi se pare deloc normal, ea ar fi trebuit sa ia atitudine. Macar sa discute cu fata respectiva si sa ii spuna ca nu este normal. Ce sa ii faci, la ce cadre didactice sunt in ziua de azi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi ea rasista, mai stii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exagerezi. De cate ori nu auzi copii ca zic " vreau sa mor" si dupa rad in hohote. Imi amintesc si acum cand trebuia sa incep gradinita si ma "plangeam" eu si cu o fata in fata unui baiat ca vai ce nenorocire pe noi si am vrea sa murim. Chestii marunte. Daca era un emolau de ala si nu zicea in gluma mai ziceam dar asa, nu cred ca e mare branza

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar nu a zis in gluma, am presupus eu asta si nu stiu daca exagerez, cunosc clasa aia, sunt copii de nota zece foarte stresati ca daca merg cu nota 9 acasa ii bat parintii de se cc pe ei. Nu stiu, mie nu mi se pare normal comportamentul femeii asteia, as merge la director, dar nu cred ca m-ar baga in seama, avand in vedere ca preda de 10 ani acolo. Si generatia asta e ciudata rau

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ce sa le faci. nu ai cum schimba mentalitatea profesorilor nici a praintilor nici a nimanui. Nu vezi in ce lume tampita traim? Unu care deja era depres din cauza batausilor i-a filmat intr-o zi cum il bateau si s-a dus cu acel video la director, si hop supriza a intrat el mai mult in belele ca vezi domne nu avea voie sa filmeze asa ceva. Lume extrem de tampita

| salviaplath a răspuns:

Nu mi se pare normal. Dirigintei nu cred ca ii pasa deloc de elevii ei. Chiar daca copilul a urlat in gluma, nu e ceva de ras.