anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal ca o fata de 13, 14 ani sa aiba o ralatie cu un baiat de varsta apropiata, parintii sa stie de ralatia lor. O relatie, adica sa vorbeasca la telefon, etc.[nimic altceva].

Răspuns Câştigător
| AldanaBlue a răspuns:

Da, mi se pare foarte normal si ma bucur ca @Abh ti-a raspuns scurt si la subiect. @Tepes, hai sa nu consideram ca oamenii mint si ascund lucruri din start. Putina credibilitate. Poate nu minte si spune adevarul. Eu vreau sa cred.

13 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Mi se pare mai ok decât 90% din întrebările pe care le pun fetele de vârsta ta aici. Deci da, bravo ţie. Fii sinceră cu părinţii tăi şi vei avea o adolescenţă plină de bucurii :]

Abh
| Abh a răspuns:

Cred că Tepes şi-a pierdut complet încrederea în tineri, e doar vina TPU.

| Babushka a răspuns:

Decat sa faceti alte alea nu vad dc nu? sunt o gramada de subiecte de vb, dar sper ca nu doar sa vb adiik puteti iesi undeva in oras la un suc, mc la teatru daca vrei impreuna cu parintii, il poti chema la tine sa va faceti temele de scoala (nu alte teme la alta materie)ideiile pot fi multe. ramane la aprecierea ta

| 31957319 a răspuns:

Daca eram inca in comunism, ni se parea ceva tare ciudat. 13-14 ani este o varsta destul de frageda, dar este un lucru superb sa iesi cu cineva la un suc. Relatia dintre voi ducand la evitarea multor alte dezamagiri : droguri, prostitutie, furturi, s. a. m. d.
Eu unul is de parere ca ii superb, si chiar daca parintii nu ar sti, ar fi frumos sa le aduci la cunostinta, caci si ei ar aprecia sinceritatea ta.

| Loriii a răspuns:

Parerea mea este ca Da este normal, si eu cand eram mai micuta ma intelegeam foarte bine cu un coleg si petreceam mai tot timpul cu el iar parintii mei stiau de acest lucru. Bravo tie

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Da, e normal. De ce n-ar fi?

| panterutza a răspuns:

Este destul de ok desi eu sunt de parere ca doar a vorbi cu o persoana la telefon sau fata in fata nu este chiar o relatie. dar totusi e ok.

nu prea normallaughingnu te speria.desi majoritatea fetelor de 13-14 ani fac si alceva in afara de a vorbi... dar nici sa nu exageramtonguetonguelaughing

| addme a răspuns:

E ok.

| razadeluna a răspuns:

Eu zic ca da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da. si sex. de care nu stiu parintii.de ala nu spui nimic? poate i-ai adormit pe ai tai dar pe noi ...nu.ce sa spun? iresponsabilitate pe toata linia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar vb? Nu, nu imi pare prea normaldaca doar vorbitiwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal doar *
Ma scuzati dar eu am 2 taste space si in parti 2 taste care nu fac nimic si am tendintza sa mai apas si pe acelea laughing).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S*x? Eu nu am spus nimic de s*x! Asa ca va rog frumos ca nu e cazul "Tepes". Fi putin mai realist nu toate fetele la varsta mea ar face asa ceva, adica eu nu si nici nu am de gand![ma refer la copilaria mea]
Si da, ne mai imtalnim la un suc, cand era si el in generala[acum e a 9]petreceam chiar foarte mult timp impreuna dar acum el este la liceu putin mai departe de orasul unde locuiesc eu si e mai greu sa ne intalnim.big grin
Eu, sincer, cred ca sunt destul de responsabila.