Da,de ce nu ar fi?
Nu vad care e problema, iarna majoritatea fetelor nu se epliaza pe picioare
Eu de exemplu nu ma epilez pe picioare aproape deloc, atata timp cat nu port fusta sau ceva care sa imi scoata picioarele in evidenta
Nu mi se pare normal, asta ține de igienă, e un lucru pe care trebuie să îl facă orice fata, să nu mai spun că o fata neepilata e respingătoare.
De ce nu este igienic pentru fete dar perfect igienic pentru băieți? Nu tine de igiena ci de aspect
N-am zis că pentru băieți este. Eu personal sunt epilat permanent peste tot, acum tine de preferințele fiecăruia
Hmm ok, felicitarile mele pentru harnicie de obicei cand aud argumentul cu igiena se refera doar la femei
E foarte aiurea să nu se epileze, arată foarte urât, şi e un fel de "pleacă cât mai poţi". nu ştiu să explic, în orice caz, ceară de epilat şi go go go
Nu e anormal, dar arata inestetic pentru noi din cauza ca suntem obișnuiți sa vedem picioare fine la femei peste tot.
Nu, chiar deloc, felete in general trebuie sa aiba grija de felul in care arata, sa nu fie respinse de majoritatea oamenilor si sa nu se simta rusinata de felul in care arata.
Nu, asta nu este ceva normal. Acum depinde de persoană și gândirea fiecărei fată. Mai mult de 50% dintre fete au părerea că acest lucru nu este ceva normal pentru fete/femei.
Maxim96 întreabă: