De ce să te cerţi pentru un ''amic''. Acum nu mai e iubitul tău, nu are nicio legătură, dacă nu sunteţi împreună tu la ce te aştepţi? Sa fie singur până când te vei mărita sau ce. aşa am fost şi eu, dar atâta timp cât nu mai sunteţi un cuplu, nu ar trebui să te intereseze de el. Dacă prietena ta vrea să fie cu el, de nu o laşi? asta ar însemna că încă mai ţi la fostul... dacă e aşa spune-i.
Mi se pare urât, înţeleg că sunteţi prietene dar chiar nu e nevoie să împărţiţi totul. Nu sunt destui băieţi, fix pe fostul tău l-a găsit? Dacă tu ai avut cu el o relaţie de scurtă durată, gen o săptămână-două, nu ştiu ce să zic. Adică, tot urât mi se pare, dar dacă tu ai avut o relaţie de lungă durată cu el, şi ai ţinut la el, mi se pare foarte urât. De eram în locul tău sigur nu mă mai comportam ca înainte cu ea. Nu ştiu ce să zic, eu nu am prietene din astea trădătoare.
Da, cum ai zis e `FOSTUL`. Nu trebuie sa va certati din cauza asta. Daca ea nu ti-a spus inseamna ca a avut un motiv sa nu`ti spuna sau stia ca o sa te superi sau ca o sa va certati.
Sper sa va impacati! :*
O zi faina in cont!
Da. Pana la urma e fostul tau nu? Adica e FOSTUL. Tu numai ai nicio legatura cu el, nu conteaza de ce v-ati despartit, sau cine de cine, conteaza ca acum tu numai esti cu el, si nici el cu tine. Dar intr-adevar prietena ta a gresit pentru ca nu ti-a spus ca il place, sau ca vorbeste mult cu el, dar ar trebui sao intelegi, i`a fost frica pentru ca stia ca te vei supara pe ea. Incearca sa vorbesti cu ea, sa aflii de ce a facut asta. Nu e cazul sa va certati pentru un baiat, dar tu, ca prietena buna, lasa de la tine si accepta faptul ca ei sunt impreuna fara sate superi pe ea. Tot ceea ce trebuie voi sa faceti este sa fiti sincere una cu alta. Nu lasati un tip sa va desparta. NU MERITA!
Succes.
Diorrus întreabă: