| Guardian0 a întrebat:

Vi se pare normal ca un baiat sa se penseze?laughing Si spun pentru ca... sunt baiat si vreau sa stiu pareri.

Fara raspunsuri gen " e cam gay".

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Da! Ori esti fata,ori esti baiat,este bine sa fii ingrijit:cu ce esti imbracat,sa fie curat,asortat,in ton cu evenimentul si orele zilei(ni poti fi imbracat cu un costum de seara si sa-l porti dimineata cand cumperi paine).Si ingrijirea tenului,sprancenelor, buzelor, mainilor, unghiilor, tine tot de atentia care ti-o acorzi tie ca om, cat si fata de cei din jurul tau.Un barbat, baiat care se ingrijeste de infatisarea si tinuta lui se numeste metrosexual.

11 răspunsuri:
| yumary a răspuns:

Da mi se pare destul de normal. E ceva dragut zic eu happy

| AnimalIHaveBecome a răspuns:

Da,de ce nu?

| GăbițuGabriel a răspuns:

Da, daca vezi ca nu ai o forma si iti cresc. Asa fac si eu happy, e ceva normal si cine spune ca e cam "gay", trebuie un pic injurat s-au batut laughing.

| GreenBubble a răspuns:

Din punctul meu de vedere e ok ca un baiat sa se penseze...adica, cine vrea sa vada un tip cu o "monosparnceana"?laughing))
Nu "e cam gay" sa ai grija de cum arati(^_^)

| Dragonfly6 a răspuns:

Altul care face reclama la Nike...

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Depinde si cum te pensezi
daca ai o monospranceana e normal sa te pensezi si daca nu ai poti sa te pensezi, da' nu exagerat, ca daca e exagerat chiar pare gay

| thegatekeeper a răspuns:

Da, atat timp cat nu devine evident si nu arata exagerat de ingrijit. Atunci ar parea nefiresc, dar altfel, nu cred ca e nimic in neregula cu asta.

| Mariaaa234 a răspuns:

De exemplu Mihai Eminescu sa pensat, pe bune, tu dc nai faceo?

| mona a răspuns:

Mi se pare ceva normal si nu ar trebui sa pui la suflet ce zice lumea

| Mikhtarian a răspuns:

Omule,daca tu te simti bine asa, si-ti place, fa ce vrei tu
E corpul tau, e alegerea ta, nu-ti mai pasa de ceilalti!

| kteichd a răspuns:

Da. trebuie sa avem grija de noi