| loveyouidiot a întrebat:

Vi se pare normal ca unii copii de 12-13 ani sa aiba iubit/iubita?! Multi colegi de-ai mei au, dar mie nu mi se pare deloc in regula.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa era si " pe vremea mea ".
Ba chiar din a 3-4. Si mie mi se parea foarte ciudata treaba, si pustanii se puneau pe scris poezii. laughing
E normal sa te indragostesti si sa vrei persoana aia sa fie langa tine.
Dar nu cred ca e foarte ok la varsta asta, eu am suferit mult din cauza unei relatii prea repede incepute pentru ca eram copil si nu prea stiam cum sa il tin eu langa mine ca sa dureze mai mult laughing.
Hai sa zic ca la 14-15 ani ar fi ok.

12 răspunsuri:
| Twix4Ever a răspuns:

Hmm...de ce nu? e ok pentru ca cei mici vor sa para mai maturi si de aceea cred ca isi fac un iubit /o iubita ....nu vad nimic deplasat sa iti spun sincer big grin

| deeadragutza2 a răspuns:

Eu am 14 ani si eu am avut prieten la 12 ani. acum depinde si pe cine iti faci prieten dar daca ai grija nu e nici o problema

| 01234rfgb a răspuns:

Poate nu ti se pare normal dar asta e dragostea te face sa te indragostesti si fara sa vrei. ea nu te intreaba ...ci doar pune stapanire :X si intr-o zi vei gasi si u marea ta dragoste

| Bubuletu a răspuns:

Nu e o vârsta rea, dar, oricum, sunt relații din alea de o săptămâna. Mie mi se pare destul de ok având in vedere ca Înafara de un pic mai multă atenție si de niște sentimente nu e nimic.
Dacă se trece la,, iubi",,, draga", pupici si alte alea, de acord cu tine!
La vârsta asta niște sentimente in plus, poate o apropiere mai mare si la propriu, si la figurat e fb dar mai mult NUP.

| loveyouidiot explică (pentru Bubuletu):

Unii dintre ei se saruta si se tin in brate/de mana de fata cu toata lumea, deci...

| ionut1134 a răspuns:

Si colegi mei au iubita (tot 12 ani au) dar se comporta doar ca doi straini (nu se tin de mana nu se saruta[nu stiu] ) este o porcarie pe la 14+ te indragostesti acum la 12 este doar sa se dea mari ca au iubit/a dar mai sunt si uni mai maturi care se indragostesc cu adevarat nu doar sa fie un mare rahat pentru ca are iubit/a

si da este normal (la aia mai maturi) dar la 12 nu iti dai seama ce inseamna sa iubesti este doar asa la misto "eu sunt mai smechier(prost) pentru ca am iubita" cam asa este dar nu este nimic rau sa ai un iubit la 12-13 (eu am avut la 12 prima )

| Eusicamatat a răspuns:

De ce nu sunt mari daca lor le place de cineva e treaba lor probabil ca u esti mai inteligenta ca ei

| ionut1134 a răspuns (pentru loveyouidiot):

Tu te ofticihee hee pentru ca au iei iubit/a o sa iti gasesti pana la urma pe cineva nu te grabi dupa o sa regreti... si... DyanalolipopLove are dreptate sunt relati de o saptamana

| Doinita_Ioana_1998 a răspuns:

Este ok sa vrei sa simti afectiune de la o anumita varsta. o afectiune pe care parintii nu ti-o pot oferii mereu happy

| wforweirdo a răspuns (pentru 01234rfgb):

Hai nu mai spune, tu ai impresia că la vârsta aia există dragoste?

| ROB3RT89 a răspuns:

Daca vorbesti de copii de 12-13, de la ei vei primi raspunsuri in mare parte! Nu, nu e in regula, la 12 ani sunt lucruri mai iportante de facut care au intaietate decat iubit/iubita! Ei zic ca iubesc din toata inima dar daca ii intrebi ce insemna o dau in basme.Asta e asa ciudat pentru tine? Unele fete isi peierd virginitatea si la 13-14 si sunt mandre de astahappy!

| DarkBlood32 a răspuns:

Dragostea nu are varsta. big grin