anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare o rusine sa cumperi haine de la SH? Cunosc persoane care cumpara de acoo si sunt dragute unele.

12 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Ce treaba are rusinea cu purtatul unor haine?

| ioscry a răspuns:

Dc sa fie o rusine sunt tot haine si majoritatea sunt import germania sau turcia deci is mai bune si mai de calitate ca ale noastre

| FoarteLetargic a răspuns:

De ce sa fie rusine? E ceva foarte normal. Pur si simplu, iti place cumperi, nu iti place te duci la alt magazin.

| RockNGreen a răspuns:

Nu cred...Sincer eu m-am imbracat odata de la SH-SuperHaine/SecondHand si colegelor le-a placut chstia la 10 lei 5 camase e ceva si sunt de firma rolling on the floor niste adidasi Nike la 5 lei mai rar big grin am tricouri de acolo decat sa dau 100lei pe un blug si nu stiu altceva cu un milion umplu sifonierulrolling on the floor

| AnaBejenaru a răspuns:

Nu,doar daca merg modificate si personalizate...adica cumperi o ereche de blugi si ii tai, le ui chestii.etc etc

| Crisis a răspuns:

Nu mi se pare nicio rusine... eu merg des la SHuri mai ales pentru material [acolo sunt foarte ieftine si sunt materiale diverse, poti sa faci o multime de lucruri cu ele]. Nu cred ca e ceva rusinos. Rusinos e sa-ti cumperi o carpa de la Zara de 4 milioane pe care o arunci dupa 2 luni.

| AndaWest a răspuns:

Nu stiu ce inseamna sh dar daca te referi la haine de mana a doua nu mi se pare nimic rau in astathinking sunt tot haine

| Noctzia a răspuns:

Mie nu mi se pare o rusine pentru ca acolo se gasesc haine super dragute si la SH le primesti la jumatate de pret. Eu mi-am cumparat niste haine de la SH care mi-au placut si peste o luna am aflat ca sunt de firma si ca sunt si foarte cautate.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Nu e o rusine...straight face sad

adica... daca hainele sunt in stare buna
nu e nicio problema

nujt de ce se prostesc unele ca..."pfaii u tseai loat dela sh..."

8-)

unele haine pot fi kear dela Mall...

thinking smug

| Afdsa a răspuns:

Pe unii va omoara modestia fratestraight face
Conteaza ca-i din mall sau sh?
Sa-ti zic ce mi s-a intamplat mie,am cumparat o pereche de balerini din Pull&Bear,si am zis sa intru putin si in Bershka,si ghici erau si acolo, EXACT la fel doar ca eticheta dinauntru balerinilor erau diferite, si pretul diferit.

| username75 a răspuns:

Nu, unele haine sunt chiar foarte frumoase si intr-o stare foarte buna, unele chiar de firma. Noi in cantonament ne-am luat o gramada ca aveam nevoie ca nu aveam timp sa le spalam pe cele folosite, si a fost frumos ca si cei mai instarit si-au luat fara sa comenteze.
Noi nu am avut cum, dar e indicat sa le speli inainte sa le porti. Sunt spalate oricum ele, dar ca sa fii sigurhappy

| deniiiii234 a răspuns:

Nu e rusine absolut deloc.
Eu cu 20 de lei mi-am luat o pereche de Converse.
La sh gasesti haine de firma si la 10 lei. Deci se merita.
Le speli si nu are nimic.