Da.De ce nu? Atata timp cat sunt niste fete cu capul pe umeri si au grija de ele, da. Astfel de fete n-ar trebui sa fie private de iesiri si distractii de genul.In schimb,genul ala de fete care se imbata,fumeaza iarba sau mai stiu eu ce fac,se dau in spectacol,etc,clar ar trebui sa stea acasa! Binenteles,in ambele cazuri, daca parintii le acorda libertatea necesara acestor iesiri, trebuie sa aiba grija si cu cine merg.Nu trebuie sa mearga decat cu persoane (baieti mai ales) de incredere, care sa nu le imbete in anumite scopuri sau care, in cazul in care cineva se ia de ele sau apare vreo problema de genul, sa aiba curajul sa le ia apararea.
Se stie daca merg acolo sa se distreze, fumeaza, bea si le mai iese si ceva o aventura in masina cu un individ, eu nu vad bine asta dar daca asa de mult a evoluat lumea asta e fiecare face ce vrea.
Pai eu ce sa zic de la 16 ani cred ca e cel mai indicat 16 - 17 ani cand incepi sa realizezi unele chestii intelegi? cum ar fi acum etnobotanicele tu 14-15 ani ce zici iautei pe aia sunt jmecheri hai sa fumam sau eu stiu hai sa bem si asa devii dependent de bautura sau alte prostii asa pe la 16- 17 esti mai trecut prin unele chestii si realizezi mai bine riscurile oricum acu e decizia ta nu stiu despre cine era vorba bft
Sincer mie nu mi se pare. Adica daca au ajuns de la varsta asta sa mearga la disco pai la 18 ani ce mai fac?
Da e normal, deoarece eu am 12 ani si m-am dus.
Nu e ceva rau, oricine se poate duce.
Mai ales ca e foarte distractiv, si super. Dar trebuie sa mergi cu prietenii.
Da, mi se pare normal. Acum e varsta distractiei si trebuie sa profitam ca apoi vor veni problemele si nu o sa mai avem chef de asta.
Depinde...Daca sunt cu fratele mai mare.Sau in gasca, e ok. Daca sunt doar cu o prietena...Nu mi se pare normal.Am citit in revista CoolGirl ca o fata a fost injunghiata, dar nu a murit, pentru ca a calcat pe picior un strain.Era doar cu prietena ei. Daca era in gasca poate se baga cineva pentru ea.E cam riscant.
Nope,nu mi se pare normal.Mi se pare normal sa te duci la discoteca de la 18 ani in sus(parca vad cati ma vor injura).Eu una nu sunt de acord, daca eu nu am putut calca intr-o discoteca(am aproape 15 ani)si ceilalti pot, nu e imposibil.
Buna! Sincer mie nu prea mi se pare un lucru normal dar fiecare cu parerea lui.Asta depinde si de parintii acelor fete.Eu una nu prea le frecventez. Asta nu inseamna ca nu ma distrez.In ziua de azi se intampla multe (violuri etc).bYE
Mie nu mi se pare tocmai potrivit, mai ales ca la 14-15 ani nici nu te lasa sa intri in unele discoteci. Pe mine nu cred ca m-ar lasa parintii.
Nu stiu daaaaaca e un lucru normal.sunt minore.pentru ele este o joaca, sau daca is de alea cu bani merg sa se dea mare cu botoxul si silicoanele din ele, sa isi dea la expozitiile gentile de la ARMANI si hainele de la Chanel.nu ai ce face.asa s-au format.pe de alta parte e si bine ptc. unele fete merg acolo ca sa isi lege prietenii(UNELE) si asta e bine.cred ca disco este pentru cei care sunt un pic maturi si nu pentru acei oameni care stiu numai sa bea si sa se bata.
P.S:Am uitat sa spun unele fete se duc ca sa se holbeze ca tarancile la bolidurile parcate.
Buna
poii.acum depinde
de fata normal.
eu am 15 ani
si am mers in club.doar asa
de ex cand a fost Smiley
dar multe fete pe care le cunosc merg in club
dar logic
cu scuzele
la parinti
iti dai seama
deci in concluzie:-b
depinde fetee:*
dar mie una.mi se pare normal
totusi
avem si noi o singura viata.
Aici conteaza mai multe lucruri:
1}Bunatatea
2}increderea
3}Maturitatea
4}Sa ai un telefon
5}Incredere in sine
6}Cat de obisnuit esti sa mergi la Disco
7}Cate persoane stii
8]Daca esti prietenos/prietenoasa
9}Daca e departe clubul
10...10 10!}Daca ai invatat karate si arte martiale!
All4QuestionS întreabă: