anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Viata e frumoasa! ce va doriti cel mai mult de la ea?

Răspuns Câştigător
| Gigiku a răspuns:

Sa ajung cineva. Sa pot sa ajut pe cineva. Si imi doresc sanatate, cel mai mult.
Dar sa nu luam viata prea in serios, ptk si ea o sa ne ea si pe noi la fel.

12 răspunsuri:
| username_8290 a răspuns:

Sa fiu sanatoasa. nu vreau nici o boala d`aia grea. de restul ma ocup pe parcurs.

| Clever a răspuns:

Sa o savuram din plin pana la capat.happy

| alone a răspuns:

Pai acum sa fiu ferikita LG omul p care il iub iar peste 6 ani sa avem un copiil

| KryssuxD_9221 a răspuns:

Mda... o fi frumoasa dar nu pentru toti, mie nu`mi prea place viata mea dar imi doresc sa se schimbe imi bine, nu sa fie totul perfect ci decat sa imi fie bine mie si tuturor happy

| KimY a răspuns:

Imi doresc foarte multa sanatate si foarte multe impliniri, nu conteaza banii...pe astia o sa ii fac eu pe percurs! Tu ce iti doresti
?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa imi doresc: cat mai multa sanatate, implire pe toate planurile happy si cat mai multe zile alaturi de voi aici pe sitelaughing aaa... si ar mai fii ceva, o chestie dinaia pentru tantari, ma devoreaza laughing big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salariu parintilor intreglaughing.

| A†Raç†iê dIncøLØ de mØrmaN†° a răspuns:

Viata e frumoasa atunci cand nu iubesti sad/// ce rost are sa iubesti si sa nu fi iubit... as vrea de la viata un strop de fericire:

| Sabin91 a răspuns:

Sa ai o iubita frumoasa si desteapta si sa am copii cu eawinking

| Sabin91 a răspuns:

Sa am o iubita frumoasa si desteapta si sa am copii cu eawinking

| flory_5471 a răspuns:

Imi doresc sa se schimbe ceva in tara asta ca nu mai putem traii asa mult timp.

| Razvan a răspuns:

Imi doresc liniste. Dar mi-a zis cineva ca o sa am parte de destula "dincolo". Nu l-am crezutoh go on

Întrebări similare