Daca nu ai ocupatie, lucru care sa te faca sa uiti ca in lumea asta e numai mizerie, o sa te arunci de pe bloc la propriu apuca'te de cantat la un instrument, deseneaza, fa mancare, fa copii, construieste o casa, joaca'te sims, iesi si alearga in fiecare dimineata, schimba'ti look'ul...
Sunt mii de lucruri pe care ai putea sa le faci insa... sa nu uitam lenea e mai mare decat dorinta.
Bafta!
Am avut si astfel de stari, cand imi placea de un baiat care nu simtea acelasi lucru pentru mine, atunci am simtit ca viata nu mai avea rost. In astfel de momente, cand simti ca esti plictitisita de viata, ca nu mai are rost sa fie traita, cel mai bun leac este o buna prezenta aproape de tine, un prieten drag, care sa te mentina intr-o stare fericita si sa te faca sa te simti iar plina de viata. Succes! si Craciun fericit!:*
Buna:X
aceste,, sentimente" daca le pot numi asa. le mai simt si eu.trb sa gasesti in fiecare zi cate o activitate haioasa:X frumoasa:X ca sa uiti de aceasta viata monotona, uneori chiar plictisitoare:X...
bafta
Cred ca tuturor la un moment dat ni se intampla asta. Insa nu trebuie sa disperam, sunt o multime de lucruri frumoase in viata de care trebuie sa ne bucuram. Fa-ti un prieten, poate te va scapa el de plictiseala.
Ps:KrsS, foarte frumos, m-ai facut sa zambesc :*
Ce te face sa crezi ca viata e stupida sincer am avut momente in care simteam accelasi lucru dar acum regret pentru ca viata e rainbow:X!
Synasy întreabă: