| TVD13 a întrebat:

Viata mea e de rahat! Ma jur ca uneori imi vine sa plec de acasa!sad
Mama e plecata in Greciasad a trecut un an de cand nu am mai vazut-o doar ce vorbesk cu ea la telefon sau pe net! Imi face toate poftele si nu duk lipsa de nimic dar eu vreau ca ea sa vina acasa! S-a recasatori si are un "borak" frumos foklove struck seamana cu minelaughing
Eu lokuiesk cu bunika mea si cu alt frate mai miksad Nu ma inteleg deloc cu ei! Matusa mea nu ma lasa sa ies afara, pentru ca zice ca am prieten, bunika-mea ma scoate din sarite uneori dar totusi o iubesc, fraimio. ei bine si el ma scoate din sarite!
Daia vreau eu sa plec de acasa! Am mai incercat de vreo doua ori numai ca pana la urma m-am plictisit si am venit acasalaughing Acum vreau sa plec si sa nu ma mai intorc angry
Baiatu de care imi place e cu alta si sunt sunata in fiecare zi si mi se zice ca e cu ea si se plimba. Ziceti voi Nu e viata mea un cosmar?! Nu ca iti vine sa te dai cu capu de pereti, sa pleci de acasa sa mai faci si alte nebunii nu vreti sa stiti la ce ma gandesc eu acum! Adica ce nebunii as vrea sa fac eu acum in momentul astalaughing Daca acum imi zice cineva ceva sunt in stare sa-l strang de gatcrying
Ajutati.ma! Nici eu nu stiu cu ce sa ma ajutati dar...si o litera sau o propozitie de aia mica m-ar putea ajutasad

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Gandeste-te ca altii sunt intr-o situatie mult mai grava decat a ta ( nu au casa, sunt orfani, nu au ce manca etc) si ai sa vezi cum ceea ce traiesti tu acum nu mai e atat de rau.Fi multumita cu ce ai si nu fa vreo prostie. Gandeste-te cat de mult ar suferi mama ta daca ai pati ceva, sau bunica ta. Tot ce spui tu aici denota gandirea ta de copil si nu ti-o zic cu rautate. Toti cand eram "tineri' am trecut prin perioade de gen vreau sa plec de acasa, nu ii suport pe ai mei ca nu ma lasa nu stiu unde sau vai ce mult sufar ca fostul/fosta e cu alta/altul dar asta nu inseamna ca am facut vreo nebunie. Am mers mai departe si cand am crescut am realizat ce aiurea gandeam atunci

2 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Hei, imi pare rau de situatia in care esti dar nu e capat de tara, chiar daca asta crezi tu acum. Ai putea sa vezi si partile frumoase. Totusi daca vrei sa pleci de acasa, unde te vei duce?

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Incearca sa treci pe la scoala si dovedeste ca stii sa scrii iar atunci vor fi toti asa de "bukurosi" incat "mata" se va intoarce acasa si "frateto" te va lasa in pace..Nici nu mai zic de "bunikata" care o sa fie ca un inger