| An0n1m94 a întrebat:

Viata mea e un dezastru total.Am 21 de ani si sunt un fraier.....nu am un loc de munca pentru ca mi-e prea teama sa incerc, am incercat de cateva ori si nu a iesit nimic
Nu am prietena pentru ca sunt urat si pentru ca ghici.....nu am curajul sa incerc sa vorbesc cu o fata stiind din prima ca ma va respinge
Sunt timid, cand ies pe strada am senzatia ca toti ma privesc ca pe in mare fraier....sau poate nu am senzatia poate chiar asa e
Azi a fost prima data cand chiar am izbucnit in plans....am mers la toaleta si am izbucnit in plans pur si simplu, de obicei sunt doar trist cand imi reamintesc cat de looser sunt

Oricum par pierdut total nu? Cam asta si sunt in mare parte

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Femeia nu conteaza dar e important sa ai ceva din ce poti castiga bani altfel mori de foame

| wolder a răspuns:

Https://jurnalbizar.wordpress.com/2015/09/28/nu-te-lasa-prada-timiditatii/
Sper sa te ajute articolul. Lasa-mi un mesaj privat despre parerea ta

| Narcis2007 a răspuns:

Nu esti singurul...

https://www.reddit.com/r/ForeverAlone/
e o comunitate de oameni care au aceleasi probleme, si eu mai trec pe acolo din cand in cand

| RAY a răspuns:

Man cand ti foame nu treci peste frica de a isi gasi de lucru? ti frica de teama aiurea fara suparare suferi de lene auzi la 21 de ani teama de munca, ai incercat vei incerca pana mori fara banii nu ai nimic,las prietenele ca ai timp de ele, faza cu timiditatea las ca se rezolva cu timpul, daca tu te vzi urat, timid, fraier cum sa te vada alti, nu spun sa te vezi frumos daca esti urat da macar incearca ca nu ai de ales sincer tio spun, in viata nu ai de ales banii =viata ma intelegi? eu unu as prefera sa fiu mort decat fara banii

| An0n1m94 explică (pentru RAY):

Daca m.ai cunoaste in realitate ai vedea ca nu sunt deloc lenes.....problema e ca mi-e frica sa incerc pentru ca nu vreau sa gresesc sa ma fac de ras...

| RAY a răspuns (pentru An0n1m94):

Nu team criticat isi spun ce cred alti despre tine, in ce oras stai?

| RAY a răspuns:

Iti prezentam unele strategii pe care le poti adopta pentru a avea mai multa incredere in tine:
• Invata sa te autoevaluezi si preia conducerea asupra vietii tale. Nu te concentra prea mult pe aspiratii nerealiste si nu te lua dupa standardele celorlalti. Incearca sa te concentrezi pe propriile aspiratii si propriul stil de viata.
• Evalueaza si scoate in evidenta punctele tale forte, concentrandu-te pe realizari si talentul pe care il ai.
• Chiar daca gresesti, macar ai incercat. Priveste esecul ca pe o experienta din care ai avut decastigat.
• Nu te teme sa-ti asumi riscuri calculate. Priveste riscul ca o sansa de a avea noi oportunitati.
• Nu te teme de schimbare. Este inevitabila, asa ca mai bine invata sa o accepti.
• Nu exista perfectiune, asa ca mai bine accepta-te asa cum esti. In acelasi timp, nu uita ca echilibrul este tot ce ai nevoie pentru a fi mai bun.
• Nu incerca sa le faci pe plac tuturor. Asa ceva este imposibil.

fa un curs la fortele de munca, baga anunt pe olx ca e gratis

| T0T a răspuns:

Da mă ești un mare fraier dar nu pentru că ești tu ci pentru că tu crezi că ești un looser.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu esti pierdut, doar depresiv, anxios si cu fobie sociala.

| An0n1m94 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Asta cam inseamna pierduthee hee

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru An0n1m94):

Nu, inseamna ca trebuie antidepresive.

| An0n1m94 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Sau un salt de la etaj

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru An0n1m94):

Neah, Zoloft sau Seroxat.

| peperonies a răspuns:

O sa iti scriu o reteta pentru 2 testicule si te duci si tu si le iei de la farmacie cand ai timp.

| An0n1m94 explică (pentru peperonies):

Daca iti chinuiai neuronu un pic mai tare poate chiar gaseai sa scrii ceva amuzant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ești fraier pentru simplul fapt că nu te apreciezi și că nu ai încredere în tine. și ce dacă nu a ieșit? încearcă, dai greș și încerci iar. nu trebuie să renunți așa ușor. momentan lasă fetele, acceptă-te tu pe tine, iubește-te ca și altcineva să o poată face. nu mai plânge sad puțin curaj. încearcă să schimbi tot ce nu e ok în viața ta, și începe cu tine. și nu ai de ce să fii timid, de ce ar trebui să te simți aiurea în preajma unor oameni, sunt doar oameni la fel ca tine. ai încredere în tine și ajută-te, doar tu poți să ieși din starea asta. începe să gândești frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti lipseste nimic si iti lipseste tot AUTOSTIMA, RESPECTUL DE SINE, te descurajezi singur.Schimba-ti acest mod de a gandi despre tine. Te respinge fata. Ca esti urat. Pai ce tu vrei neaparat frumoasa? Sunt si mai putin frumoase.

| Eduard196 a răspuns:

Fratele meu. Fa ceva sa iti ridici nivelul de testosteron. Asta o sa te faca barbat adevarat si o sa iti dea incredere in tine. Si in plus nu te mai masturba pentru ca dupa o ejaculare scade nivelul de testosteron si revine dupa 7 zile. Testosteronul se ridica prin ridicare de greutati si prin o alimentatie bogata in zinc. Cauta si pe internet si o sa gasesti tot ce vrei. Daca reusesti si eu sunt convins ca o sa reusesti o sa ai si incredere in tine si femei si tot ce vrei. Du-te la o sala ceva daca iti permiti sau trage acasa. fa cumva. Eu consum grau incoltit si asta contine cantitatea necesara de zinc, vitamina e, care e vitamina fertilitatii sicam tot ce iti trebuie are. in fine ideea e sa faci ce ti-am zis si in cateva luni o sa te schimbi. de fapt si mai repede. Cauta pe internet mai multe detalii. Succes fratele meu!

| 7octombrie a răspuns:

Prietene, viata e cu bune si rele. Incerci la infinit, iei atitudine, esti barbat! Ai devenit obsedat de faptul ca esti urat, fraier! Incearca sa schimbi modul de gandire ca altfel n-ai sa progresezi. Si stai linistit ca n-ai sa ramai singur, asta e trecator!

| FloriFloricaa a răspuns:

Taci mă că nu ești. happy Bă chiar ești curajos că ai avut curajul să scrii asta. :*
Și eu mă simt nașpa uneori, dar chiar ai nevoi de un psiholog, nu o zic în batjocură... Gândește-texcă un psiholog îți poate înlătura teama de viață.

| lockdown a răspuns:

La munca ma....si iti trece timiditatea..imediat iesi la pensie si n ai o zii de munca...la munca nu la cersit cu mila

| Laurentiiu a răspuns:

Îți recomand un psiholog el te va ajuta sa îți recapeți încrederea in tine, stiu ca e simplu sa dai sfaturi dar prin asta am trecut si eu

| Burebista35 a răspuns:

Nu esti singurul, dar prietene pentru o prietena mai ai timp dar incearca mereu sa ti gasesti de munca si nu mai fi timid incearca sa te stapanesti ca nu are nimeni nimic cu tine