anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

VIata mea este groaznica, imi vine sa mor.
DE CE?
Pai imi place un tip super misto si lui ii place de mine, dar nu pot fi cu el, de ce? pentru ca stau departe(dar suntem la aceeasi scoala); cand ma duc si ma intorc de la scoala trebuie sa vina cineva dupa mine(aveti idee ce enervant e si ce jenant?!?!?!); nu pot sa merg nicaieri far insotitor; toata ziua buna ziua stau in casa si multe altele. CE SA FAC?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mama ce viata groaznica aisurprise
Cum de mai traiesti?crying
Mai draga anonima, viata ta nu sta intr-un baiat si nici nu va sta.Viata e ceva mai complex decat atat.Si ce daca ai insotitor? Nu poate merge cu tine sau ce? Vorbeste cu parintii tai si spune-le ca e un prieten
Pfaaa, o adevarata drama.Ma duc sa scriu un scenariu de film de consumat un bax de servetele. Dudeoh go on

| Adela50 a răspuns:

Buna.Pai puteti sa stati la scoala, in pauze chestii.Eu stiu multe persoane care fac asa.Plus,ca ai putea sa-ti rogi parintii sa te aduc in oras sa stai cu prietenele si banuiesc ca ei nu stau cu voilaughing. Te lasa, pleaca si dupa accea vin dupa tine.Intre timp tu iti mai iei o prietena, in caz ca te prinde cineva si cu un baiat.Atunci,tu poti sa stai cu el si sa va bucurati.

| Alina a răspuns:

Distanta mare ar fi cea intre orase diferite nu dintr-un capat al orasului in celalalt, nu e asta problema.Nu mai lua totul asa tragic happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi dau seama, cind sunteti la scoala incearca sa vb cu el...