"fantastic" si "plictisitor" este ceea ce defineste adolescenta, nu e nimic de oscar ( fara suparare ) toti vom trece/trecem/sau am trecut prin asta, daca chiar ai facut ceva special te sfatuiesc sa nu scrii o carte mica, bineinteles ca nici roman, dar sa fie una mai normala. Nu poti stii niciodata cum se schimba moda si poate o sa ai vanzari bune. Eu sa fiu sincer cred ca as pierde mult prea mult timp sa scriu o carte, mai bine citesc una, sau in timpul acela incerc sa creez amintiri si poate le-as stoca prin poze, pe un CD sau stick
In cazul in care,doresti ca acea "carte mica",sa fie doar pentru tine si amicii tai,deci sa nu aiba un tiraj mai mare,poti foarte bine sa o faci la imprimanta, la xerox, in cateva exemplare, apoi sa le dai la o legatorie, pentru a fi legate foile.Stiu ei, cum sa faca, sa aiba un aspect cat de cat frumos.
Costurile ar fi destul de mari, daca ai da o comanda la tipografie.Asa ca nu merita osteneala si banii, mai ales ca nu vrei sa comercializezi cartea.
Ar fi grozav....mai ales daca ai face si un filmulet! Daca ai avut un jurnal foloseste-te de el!
Geo2969686 întreabă: