Pai in inciun caz nu trebuie sa te inchizi in tine incearca sa vezi viata cu alti ochi nu cred ca e asa neagra cum tu o vezi
Poate ca nu e asa cum ai vrea tu sa fie si totusi trebuie pretuita, nu e perfecta si cu siguranta nu va putea fi niciodata astfel.Incearca sa privesti partea plina a paharului,ai o casa,ai o familie(faza cu "certurile"asta e treaba lor sa te faca sa eviti orice pericol oricat de mic ar fi el)mergi la scoala deci exista mari sanse sa ajungi cineva (multi copii nu au parte de asa ceva)ai doua telefoane, care oricum pot fi reparate, sau schimbate...Nu-ti poti face viata cum vrei tu, pentru ca nu-i poti schimba pe cei din jur dupa bunul plac(spre exemplu colegii tai "nesimtiti")trebuie sa inveti sa ii accepti sau daca nu evita-i pur si simplu...
Eu cred ca ar trebui sa nu-i mai bagi in seama pe acesti prieteni. Sa vb cu parintii tai si sa faci orice te face sa te simti bin. Oamenii sunt rai si nu toti merita sai ai incredere in ei. Fii singura si fericita! Pana la urma vei gasi un prieten adevarat si atunci nu-ti va mai pasa de restul. In legatura cu baieii ai toata viata la dispozitie sa gasesti pe unupotrivit. Sper ca te-am ajutat!:*
Pai in primul rand fii calma! Fiecare avem momente din astea cateodat! Nu stiu cati ani aii dar presupun ca esti in perioada adolescentina.Prietenele tale nu stiu cum sa se comporte cu tine.ce sa-ti spuna si cum sa te incurajeze.In privinta baietilor nu iti face griji.Pentru toate este unu! Cu parintii trebuie sa fii cea mai atenta, sa-i ajuti, sa le vorbesti frumos si sa fi mereu grijulie cu ei.Nu te mai stresa din toate lucrurile. Sper ca nu esti EMO!
Toate se vor rezolva de la sine! Ai grija de tine!
Trebuie sa te linistesti in primul rand. Incearca sa fi mai optimista. Nu incerca sa te schimbi, daca prietenele tale nu te apreciaza asa cum esti inseamna ca nu te merita. Si in privinta baiatului, stai linistita, o sa apara unul potrivit pentru tine. Incearca sa vorbesti cu parintii tai, sa le spui problemele tale. Ei sigur vor vrea sa te ajute. Daca te cearta sunt sigura ca o fac pentru ca isi doresc sa te protejeze. Succes :*
Daca vrei ca viata ta sa fie asa cum ti-ai dorit incerca sa vbesti cu parintii tai sa le spui tot ceea ce simti.si iti zic sa nu ai incredere in prima fata care vne la tine si iti spune ca esti cea mai buna prietena a ei. aparentele insala intotdeauna! iar cu colegii cu care nu te prea intelegi,incearca sa nu dai importanta la tot ceea ce spun ei, ei vorbesc ca nu au ce face, si daca vorbesc despre tine inseamna ca esti o persoana importanta.tot ceea ce iti spun e sa nu mai pui la suflet toate rautatile colegilor tai!