85 lei mi se pare exagerat de mult... din Spania le ia cu 3-4 euro.
Adu-mi si mie cu 3 euro o cuitie k iti iau 10 cutii
Iti arat eu cutiaaa! vrei sa fac o pozaa? scrie pe spateee! Nu mai minti lumeaaa.
Fa o poza la cutie, iar eu nu am mintit pe nimeni, ci am spus doar ca am gasit cu 85 de lei pe net
Ok.o sa fac poza pai aia se nunmesc nesimtiti... daca in Spania e 4 euro cutia asta nu ins k trebuie sa o dea aici cu atata. unii nu isi pot permite am mai gasit si cu 120 lei oameni nebuni la cap...morti dupa bani
Aici ai dreptate, si da-mi si mie te rog id-ul de mess sa vb ca as vrea sa ma interesez mai mult despre cutia asta la 4 euro
Nu iti pot da id da-mi-l tu pe al tau
Clau_v_1@yahoo.com
De ce nu vorbești cu cineva care e în Spania să îți aducă? Mie mi-a adus mama mea si întradevăr acolo daca dai 5 euro pe ele e mult, si sunt foarte bune.
Am eu dar is cam scumpe nu isi permite toata lumea... 120 de lei cutia de 60 de servetele, tratament pentru o luna...
In Spania sunt cu 3-4 euro cutia si tu spui ca sunt 120 lei?
Si tu folosesti? Am primit acum de la matusa mea 1 pachet, dar tot mai vreau...
Da, am primit si eu anul trecut, si mi-au fost de folos. Sunt foarte bune. As fi vrut si vara asta dar din pacate nu s-a mai putut, trebuie reteta ca sa treaca cu ele in Romania... As face si comanda sa mi le aduca acasa de pe net, dar nu stiu de unde...
Daca is 3-4 euro sa iti cumperi de unde stii tu, eu am cautat pe net si nu se gasesc.
120 lei? tu ai innebunit? doamne... voi le luati cu 4 euro din Spania cu speranta k va gasiti prosti in Romania? mai bine imi fac comanda de acolo.ce oameni nesimtiti!