| mihaitza_5287 a întrebat:

Vine 1 aprilie. si vreau sa incerc niste pacaleli noi... da-timi si mie intamplari din viata sau pacaleli practicate de voi va rog.
funda la cea mai tare. voturi la celelalte.

Răspuns Câştigător
| Ellys_9495 a răspuns:

Pai anul trecut am facut cea gluma clasica cu schimbatul sarei cu zaharul si zaharul cu sarea ei bine a mers a doua zi cand sora mea a incercat sa manance niste branza cu "sare" si nici macar nu a realizat ceea ce facusem spunand ca ceva din ceea ce mananca e prea dulce. A doua farsa a mea a fost cea cu reglarea grasita a capacului cu sare (asta a fost inainte de farsa de mai sus) in asa fel ca atunci cand cineva vrea sa isi puna in mancare, sa cada toata sarea pe, in cazul meu pe cartofi, si sa nu o poata manca (tata nu a fost prea fericit...ii era foame). M-am bagat si sub pat ca sa o sperii pe surioara mea ce se uita la "fenomene stranii". Pe colegii i-am speriat ca avem test la bio (cele de la bio sunt grele ca daca nu ai invatat o lectie esti "mort") si toti s-au panicat (desigur ca se panica toti cu talentele mele actoricesti). Unei vecine i-am lasat un mesaj la usa ca tb. sa schimbe becul de la etajul ei in acea zi iar femeia s-a dus la magazin a cumparat un bec si-a luat un scaun si a inceput sa se chinuie sa-l puna, pana cand a venit sotul ei acasa(ea pusese deja becul) si ii spuse ca este 1 aprilie si ca e o farsa. A da si ultima interesanta, i-am decorat masina lui tata cu pasta de dinti.nu a fost prea fericit. Sper sa iti placa. sunt un copil. la astea ma gandesc.

0 răspunsuri: