| irinel01 a întrebat:

Vine Craciunul si trebuie sa ii fac cadou prietenei mele.
M-am gandit sa ii iau un urs mare, si pe acesta sa il imbrac cu un maieu cu poza noastra. E buna ideea?
aveti alte pareri?
Cat m-ar costa ideea mea? Stiti vre-un site unde pot face asta?
Mulțumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Melissa24 a răspuns:

E cam scump ursul dar ideea e super. Ursul costa in jur de 100 lei. Eu zic sa-i cumperi : un parfum, ceas, cercei(daca poarta) un tricou cu poza voastra sau ceva machiaje. :* Funda?

| MskDesign a răspuns:

In loc sa pui o poza numai cu tine, mai bine ai pune o poza cu amandoi.In rest ideea e super.

| Croampa a răspuns:

Te complici cu tricourile printate, mai bine ii iei un latisor, bratara etc. Sau ai putea sa-i iei o cana cu jumatate de inima pe ea, si tu sa ai una cu celalta jumatate!
Daca mergi pe varianta ta ar fi cam scump, ursul daca e mare e cam 50-100 lei si tricoul personalizat 20-30 lei! Daca nu ai ce face cu banii poti merge pe ideea ta, dar eu as sugera cova mai mic dar la sentiment!
Sper ca te-am ajutat! Bafta cu fata!winking

| TheGuyWithBeard a răspuns:

Mai bine i-ai cumpara doar ursul poate n-o sa-i placa poza respectiva de pe maieu. Si in loc de maieu ai puteai sa-i cumperi o bratara care semnifica infinitul happy

| irinel01 explică:

Buget 150 de lei...mskdesign am spus ca pun cu ppza noastraa

| cat a răspuns:

Ideea e draguta.Mai poti vedea si alte variante aici http://bit.ly/cadouricraciun1