| ralucaralu a întrebat:

Vine iarna si am vb cu niste colege sa mergem la patinoar. Ele sunt mai aproape si se intalnesc mai des; mai multi colegi ies la pizza si mie nu imi spune nimeni nimic de multe ori.Imi e frica ca ma voi trezi mai incolo ca ei au mers deja la patinoar si eu nu am fost.De ce se feresc de mine? Sunt sefa clasei, dar nu cred ca sunt superioara sau ma port ciudat. In clasa chiar sunt prietena cu ei si ne intelegem bine. Dar este o fata, care iese aproape tot timpul, si ea cam zice de iesit.Ma simt cam data la o parte si nu inteleg de ce.Chiar treceam cu o colega pe langa ei si spune fata: nu vrei sa vii cu noi.(catre ea, mie nu). M-am simtit penibil.

1 răspuns:
| andyandreyutza a răspuns:

Stiu ...imi inchipui ca este destul de greu sa fii exclusa.mai ales de colegii din clasa ta.sad E posibil ca in urma cu ceva timp sa fii factu ceva care sa te puna intr-o lumina proasta in fata lor: sa ii fi parat profesoarei(dirigintei), sau orice alt ceva care tine de acest "post" care il ai. Poate ca in locul tau ar fi vrut sa fie altcineva si acum, pentru ca nu afost sa fie, se descarca pe tine.Ar trebui sa le recastigi increderea... ceea ce nu ar trebui sa fie chiar asa de greuhappy P. S.: fi draguta cu ei, si incearca sa te apropii mult mai mult. chiar daca ei nu te invita si pe tine in oras, incearca sa te prefaci ca nu stiai "Fetelor, ce coincidenta, si eu ma gandeam sa iesim maine pe la 7. unde sa ne intalnim?" baftaaa! mWah kiss