Nea
Cien s-ar bucura
A da tocilarii
Eu am bucur numai de pauze
Sa mai stau in pauze la barfa cu fetele:) De orele de sport in care putem juca volei
De zilele in care nu vin profii la ore
Alea imi plac
Restu' nuuuu
Ce emoti am cand ma pune sa zic lectia al istorie:-s
Sau acnd dau un test la mate
Sau cand sunt scoasa la tabla la romana
Pf... asta e.
Vacantsa a fost frumoasa
Lunga
SI bine meritata
Nu crezi?:S
Orcm succes la scoala
Pfaa imi e un dor de colegi de imi vine sa pup toate pozele cu eiDe unde ca le am la Cosul de Reciclare
Dar da imi e dor de profi. Ii admir
Si imi place ca ma duc la cumparaturi cu batranul Tom
Vreau vacanta Pe de alta parte ma bucur... voi face practica mai multa la scl. cls a11a:X
Atat de mult, incat intru in depresie. De unde?! Abia asteptam sa se termine anul sa scap de scoala, si acum- iar! Parca nici nu a fost vara! Deci nu.
Da. mă bucur! La școală e toată distracția, toate informațiile, băieții drăguți, prietenii mei, materiile faine, pauzele scurte și palpitante, emoțiile și trăirile adoleșcenței... E super! Voi avea materii noi, profi noi, nu mă mai plictisesc acasă... e super la școală! E cam obositor dar mă bucur că mă fac mai deșteaptă
Ma bucur ca imi revad colegii ... dar cand ma gandesc ce ma asteapta anul asta...as vrea vacanta prelungita )
Daaa! Mor de bucurie!
Ei pe dracu... :-J
Off... Vacanta asta a trecut prea repede. Nu mi-e dor deloc de scoala, si nu m-as supara daca ar mai fi ceva greve.
pentru ca e de ziua mea urasc foarte mult inceputul de scoala dar imi place sfarsitul
In niciun caz, orice legat de scoala ma enerveaza, ce copil normal ar vrea sa fie la scoala in loc sa stea cu prietenii sau cu persona iubita afara fara nicio grija.
Mdea.mai bine taceai
nu'mi amintii...de'abia am terminat temele.sh mama ma pune la altele