| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Vine sfaristu lumii in 21? mai? anul asta? nu vreau sa mor

16 răspunsuri:
| MaGandesc a răspuns:

Nu vine minciuni

| Elena1234456 a răspuns:

Nu vine mai

| elamit a răspuns:

Nu mai vine s-a razgandit, eu stiam ceva de 2012...

| frumusik96 a răspuns:

Nu vine. eu nu mai cred demult in din astea asa se spunea si in 2000 mama vine sfarsitul lumii si uitane aici in viata

| BadBoyCristy a răspuns:

Daca vine sfarsitul lumii atunci pe 22 mai ma sinucidlaughing.

| Cosmin_2776 a răspuns:

Treaba este sa fim credinciosi sa mergem la biserica sa nu mai injuram sa nu ne mai drogam si sa nu mai fim emo. funda?

| denisaa_3658 a răspuns:

rolling on the floor))
se spune ca murim pe 21.12. 2012 rolling on the floor)))))))) nu in mai anul' asta!
si numurim.nici atunci! aberatii chatterbox@

| Deiiuu a răspuns:

Eii vine sfarsitul WC.laughing

Hai fataa fii serioasa.laughing

| Johnny_3797 a răspuns:

NU se stie precis poate nu va fi nimic asa ca nu iti facea griji, traieste o viata normala si nu te intrista de acum. Daca vei incepe sa-ti faci griji pentru 2012 sau alte date de aceasta atunci po-ti sa-ti pui punc la viata ta asa ca eu stiu ca tu nu doresti asa ca nu iti facea griji... traieste, iubeste, invata si primeste placere de la viata happy

P.S. EU nu cred in asa ceva happy

| Iubareatzaa2011 a răspuns:

Nu vine!

| mee_9817 a răspuns:

Bai cosmin u glumesti in privinta cu a nu mai injura...per ca da
si cred ca faza cu sf lumii e cea mai mare aberatie pe care am auzit-orolling on the floorlaughing

| Aleeeeeeee a răspuns:

Asteapta si ai sa vezi!winking

| Jessica a răspuns:

De asta chiar ca n-am mai auzitlaughing) Normal ca nu

| aLixx a răspuns:

Da! O sa muuurim!:o

nu mai.bineinteles ca nu vine.nici in mai, nici in 2012. Doar Dumnezeu stie cand o sa fie sfarsitul lumii.

| VooDau a răspuns:

Nu stiu! Nimeni nu stie. Decat Dumnezeu. Doar asteapta si ai sa vezi... 21 Mai ast sa vezi ce se intampla... sau in 2012 asteapta si ai sa vezi un an.

| Prezidentul a răspuns:

Cand o sa murim, o sa murim cu totii, asta v'o spune mosu dar sa va imbatati smug asta o sa fac si eu cu craciunitele si pinguinii la polu nord ohappy