| OanaG a întrebat:

Vineri e ziua mamei mele... spuneti-mi niste idei de cadouri...care ma ajuta? [fara inele, lanturi de aur.ca are o gramada. aa si fara cadouri personalizate]batting eyelashes[dau funda]. Am 150 de lei pentru cadou.

Răspuns Câştigător
| vigome a răspuns:

Acum ceva timp, altcineva, a intrebat acelasi lucru. Parerea mea este ca in viata asta, care este scurta si trecatoare, lucrurile materiale nu au nici o importanta. Daca vrei cumpara-i ceva simbolic dar cel mai bine du-te si spune-i mamei tale ca o iubesti pentru ca ti-a dat viata si astfel poti trai si te bucura de fiecare raza de soare, chiar daca uneori mai sunt si umbrite de nori, spune-i ca pentru tine ea este cea mai frumoasa si buna femeie si ca orice lucru pe care i l-ai cumpara nu poate arata cit de mult o apreciezi si cit de mult ii poti multumi pentru ceea ce a facut pentru tine. Multumeste-i ca ai avut norocul sa fii nascuta de ea, iubeste-o si apreciaz-o pentru ca si tu la rindul tau o sa fii probabil mama si de abia atunci o sa stii cu adevarat ce inseamna acest lucru si cit de greu e. La multi ani si din partea mea si sa nu uiti un lucru, pe care l-am mai spus si altcuiva, sa stii ca in lumea asta nimeni si nimic nu poate fi mai presus de familia ta, iubiti-va si respectati-va unii pe altii, e cel mai bun mod de a va darui zilnic ceva fara sa va coste nimic. La multi ani inca o data mamei tale, femeie care a adus pe lume alta femeie si care trebuie sa fie mindre una de alta, nimic maI mult.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un vibrator?

| Lady birrrrrrrrrrd a răspuns:

Buna!
Iai ceva de imbracat sau o geanta. ori daca nu ii poti pune intr. o rama o poza cu tine si cu eathinking
cred.happy
:d
apoi nu stiu incearca sa iti dai seama ce ar vrea de imbracat astfel: mergi cu ea la magazine si arata. i fel de fel de chestii.
iai o palarie de varalaughing. nu stiu
Eu as spune sa ii iei ceva pentru eabatting eyelashes
ori cosmetice, ochelari de soare ceva :-s...
oricum mult succes si La Multi Ani mamei tale kiss

| petroindarkness a răspuns:

Daca ai o suma asa de mare poti sa ii iei un parfum de firma.Sau niste haine de firma.Anul trecut eu i-am luat mamei mele 2 pestisori si i-a placut/Poti incerca si asta.

Sper ca te-am ajutat

La multi ani mamei tale:*wave