| buzz_1876 a întrebat:

Vineri merg la prietena mea cea mai buna, si dorm la ea.
Imi puteti da niste sugestii ce sa facem ca sa nu ne plictisim?:S

4 răspunsuri:
| LostInDreams a răspuns:

Sigur, o seara cu prietenele se face mai intai cu mult entuziasm si voie buna, apoi aveti nevoie de un film(daca are tv la ea in camera, interesati-va din timp(cu o zi inainte) ce filme sunt la tv), 2-3 pungi de popcorn, cateva cutii de suc, niste carti de joc, telefoanele sau mp3-urile cu muzica(puteti asculta amandoua aceeasi muzica in casti diferite, ca sa nu ii treziti pe parintii ei, daca sunteti singure acasa e si mai bine), muzica din casti e pentru a dansa prin patlaughing, credit in telefon pentru a suna sau trimite mesaje"farsa" prietenilor, in general un joc de carti, oricum faceti chestii amuzante care va vin in minte pe moment, eu asa fac cand sunt cu prietena mea c mai buna si ne iese de minune!tongue.Iti doresc distractie placuta!:*

| lavynika a răspuns:

Puteti viziona un film cu o punga mare de floricele in brate; puteti sa va bateti cu perne, sa gatit, sa jukati remi, carti monopoli, sa va machiatzi, sa va faceti unghiile, sa va uitati pe reviste, sa probati hainele ei, sa barfiti.

| dllm. a răspuns:

Salut!
puteti sa jucati remi, carti, sa faceti pozebatting eyelashes cartofi prajitilaughing.
sa iesiti pe afara, mergeti intr-un club big grin. eu cu prietena mea cea mai buna asta facem laughing

| alexa15_9959 a răspuns:

Eu si prietena mea obisnuiam sa ne uitam la un film in timp ce rontaiam ceva. Dupa care stateam la "barfa"pana cand ne lua somnul.Altceva.stiu si eu?! Ascultati muzica, vorbiti despre baietismug, etc. Distractie placuta!