Niciodata. Doar ai impresia ca devin realitate pentru ca te gandesti cum sa le faci realitate
Eu nu ma refer la ceva supranatural! Daca crezi in visul(dorinta) tau si esti sigur in el adica tot ce ti-ai fi putut dori vriodta, poate sa devina realitate?
Cunosc o persoana care ce viseaza noaptea face ziua daca viseaza ca trebuie sa mute mobila din casa o muta uneori e amuzant) uite. cunosc o fata care a visat ca ii vine menstruatia si i-a venit. > depinde de soarta. Trebuie sa stii semnele viselor. de exemplu daca visezi un sarpe inseamna ca ai un dusman care iti va face rau. trebuie sa stii semnele. eu nu le stiu asa bine. le stiu cat de cat de la bunica. dar tu, daca vrei sa le afli da un sarch pe google o sa vezi ca iti va fi de folos! BYE BYE :*
Cand te gandesti intr-una la ceva, si vrei sa se intample*actioneaza subconstientul* si pur si simplu visezi.Cand ai un vis si visul ala ne arata o intamplare care nu s-a intamplat inca-poate e un semn--poate e doar un vis-poate e viitorul-poate nici nu ti-l vei aduce aminte de dimineata!