| Tops a întrebat:

Visele sunt mesaje? Bun bun o intrebare foarte stupida, puteam sa jur ca visele sunt doar imaginatia, pana cand am avut un vis.
Cam asa era.Ma aflam intr-un canal si saream peste niste obstacole, la capatul canalului se afla o fata mai speciala pentru mine si prietena sa falsa, intre mine si ea se afa un fel de statue cu " tentacule"laughing ciudat ha? si fiecare "tentacul" o atingeau pe acea fata, fiecare pe rand pana cand ultimul a inceput sa o stranguleze. BUN apoi eu, ( aici nu prea inteleg ce s-a intamplat) cred ca: am lovit acel tenacul... si m-am trezit cu fata acea in brate, cazand de pe un munte.Bine partea care urmeaza n-am prea inteles-o, apoi eram pe o strada, am vrut sa o conduc acasa( ce daca in realitate nu-s gentleman macar in vis cool ) bun si dupa ce am condus-o acasa, au trecut 2-3 zile si apoi ea mi-a cerut sa iesim in parc. OK pana aici eu cred ca are legatura cu realitatea.
Deci in realitate se intampla asa: fata aceea s-a indepartat de prieteni adevarati prin "prietena sa falsa", canalul acela si obstacolele cred ca reprezinta cearta mea cu ea, pentru ca dupa ce si-a facut-o pe fata aia prietena, eu nu ma mai intelegeam cu ea.
Statuia cred ca reprezinta iubirea.
Fiecare >tentacul- cate un prieten, erau 5 tentacule si ea tot 5 prieteni a avut pana acum.
Ultimul tentacul, cel care o sugruma cred ca este actualul sau iubit care o bate si chatterbox
Bun deci daca asta este adevarat, sanse destul de micilaughing as vrea sa stiu ce parere aveti. imi puteti spune o "traducere" pentru continuarea visului?

Răspuns Câştigător
| mutascu a răspuns:

Ai incercat se afli interpretarea visului tau pe http://www.visele.ro, eu acolo am gasit majoritatea semnificatiilor la ale mele sau daca nu intreaba si tu pe forumul site-ului.

6 răspunsuri:
| Pawesome a răspuns:

Cred ca faza cu muntele semnifica faptul ca va fi foarte trista sau in pericol si tu va trebui sa o sprijini moral.Imi dau si eu cu parerea dar eu nu cred in vise.

| Tops explică (pentru Pawesome):

Sincer nici eu... da par a avea legaturastraight face

| Pawesome a răspuns (pentru Tops):

Daca ar fi sa cred in visele mele ar fi trebuit sa murim cu totii.Visez doar chestii bizare.Visul tau e de 10 ori mai normal ca ale mele

| YoSiAtat a răspuns:

Foarte interesant si e forte posibil sa ai dreptate. Ceea ce vreau sa-ti spun este ca visele nu sunt imaginatie. Nu vreau sa iti zic de ce pentru ca nu vreau sa par in fata ta sau in fata altora un idiot sau prost. Tot ce ai visat si tinand cont ca ti-ai adus aminte poate fi traducerea codata a ceea ce e cu adevarat real si important pentru tine. Deci e foarte posibil ca ceea ce ai spus uh ca ar putea insemna sa fie adevarat mai ales ca uh singur ai dedus asta.

| Alecsandra200 a răspuns:

Waaw.am ramas:o.Cata imaginatie:*. paii.ia; ti perna...si afla singura!