| wizzkid a întrebat:

Visez in fiecare seara ca mor! in diferite moduri! calcat de tir, sugrumat de o persoana, inecat! ce ma inspaimanta pe mine e ca in fiecare seara "mor " de 3 ori! in fiecare seara! prima data pot sa aleg, sa decid, si de fiecare data mor, insa urmatorile 2 dati nu pot sa ma misc, pur si simplu simt durerea ai mor! nu stiu cum sa explic!

pareri?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Ce sfaturi bune dau și ăștia. În primul rând dacă visezi chestia asta nu are nici o treabă cu ceea ce se va întâmpla în realitate. În al doilea rând, de ce ai merge la un psiholog? E doar un vis, indivizilor!

| wizzkid explică (pentru T0T):

Asta cred si eu, eu sunt propriul pe psiholog, pe principiul asta merg! mersi mult

3 răspunsuri:
| Tpeuuuu99 a răspuns:

Am auzit o astfel de poveste la un prieten de al meu, care tot la fel, visa ca este calcat de tren, ca a cazut de la o inaltime si tot asa, iar visul mergea pana la capat, nu se trezea cand ii se intamplau astea si drept urmare i se intampla cum ti se intampla tie, simtea durerea caderii de la inaltime, calcarii de tren si intr-un final nu mai putea sa se trezeasca. Asa ca s-a dus la un psiholoh si s-a trat... Deci, du-te la psiholog, parerea mea...
Dai o FUNDA? big grin

| wizzkid explică (pentru Tpeuuuu99):

Nu am nevoie de pshiholog, crede-ma laughing probabil este pentru ca trec printr-o perioada mai grea, si mult prea solicitanta pentru mine.