Da, de la taicamiu, pentru ca faceam numai nasoale. Intrasem intr-un anturaj aiurea cu niste tigani si ma duceam cu ei sa cersesc si sa fur cam pe la 6-10 ani. MI-au prins bine curelele alea pentru ca doar asa am putut scapa de anturajul ala la acea varsta.
Da,dar nu contează de ce. E o gandire foarte nașpa asta cu bătaia. Exista alte "pedepse". Dupa părinții/bunicii/tutorii legali se mira de ce nu ii mai cauți sau dupa tot tu esti cel/cea rau/re
Eu am 20 de ani și am uitat de persoanele de la care am luat bătaie si tot ei se supără si eu is aia rea
Și eu am aproape 20 de ani. Dar ceva m-a făcut sa îmi reamintesc de unele momente parca mai ieri primeam. Am luat când eram pe la liceu prin a10-11. Dacă vrei vb în pv
Nu as vrea sa vorbesc cu nimeni in privat, dar ce vreau sa zic este ca trebuie sa treci cumva peste. Eu am fost la psiholog si nu e rușine asta...cumva trebuie sa treci peste. Ori singur, ori cu ajutor
Eu mi-am luat de la tata. m-o prins ( și el personal, mai auzea și de la alții) de mai multe ori chiar ca fumam. Da nu ma lăsam, ma prindea ma bătea, ma gândeam cum sa fac sa nu mai afle, și peste o luna doua auzea iar de mine câte ceva. mai mergeam în spatele blocului, mai spunea vreun vecin, sau la liceu m-o prins diriga și la fel i-a zis, în rest mi-am luat-o si ca era sa rămân corigent la chimie acum vreo 2-3 ani, absente. consider ca ai mei pe vremea aia numa se stresau și ma stresau și pe mine, îmi făceau capu calendar ca vezi doamne aveam câteva absente, în ciuda acestor lucruri uite ca acum îs la facultate asa ca... și avea o mana grea gen simțeam rău când dădea și multe
Mno...îmi pare rău, dar sper ca acum totul e oki. Și bafta la facultate!
La mine au existat pedepse mult mai grele decat bataia cu cureaua. Mama imi aplica pedepse umilitoare. Pe atunci, in anii '80, nu era ceva neobisnuit.
Trist sincer
Am primit în clasa a 2a pentru tabla înmulțirii
și pentru note rele iar în clasele 7, 8 am chiulit, aveam absente multe note rele de 2, 3 și când ajungeam acasă îmi rupea mama fundul cu cureaua cate 50 de curele, 30 de nuiele la fundul gol până mă pisam pe mine.
Nu am primit deloc cu cureaua decât 10 palme la fund și acum rămân repetent și mi-a, dat două variante 1) Ori vara asta stau 3 luni închis în casa și ea cu tata se duce la mare, 2) Ori o suna pe nana care m-a botezat să vina să mă bata in fiecare zi cu cureaua eu i-am zis să facă ce vrea cu mine că, nu-mi pasa să facă ce vrea cu mine la 10 ani că nu o știut să mă educi de la început cu cureaua și să îmi pună reguli.
Nu, părinți mei miau oferit educația necesară în cât sa pot înțelege de cuvântul lor cei bine și cei rău pentru mine dacă nu voi asculta de ei pentru binele meu.
Bine înțeles câteodată mai primeam câte-o palmă sau ma trăgea de perciuni )))) când făceam năzbâtii! Dar nau aplicat niciodată pe mine niciun fel de violență! Au știu să-mi ofere cu Adevărat părinți mei educație fără niciun fel de violență!
Am primit bătaie la schoală! fiindcă aveam un coleg de clasă foarte foarte rău de tot! era complicată rău de tot acel "copil" repetent de 2 ori fuma se droga și je agresa pe toți din clasă! De la el am primit bătaie de multe el fiind corigent de 3 ori și era cel mai mare din clasa noastră! drogatul!