| Haterock_2271 a întrebat:

Voi astia rockerii nu mi-ati raspuns la doua intrebari

De ce toate lumea ii considera nespalati, fara carte sau fara viitor?

Ati sari in ajutorul unui rocker daca ar fi cazul?

Răspuns Câştigător
| friday a răspuns:

Rockerii,in primul rand, mi-am dat seama ca sunt mai destepti decat altii.sunt mai deschisi ca gandire si ai ce vorbi cu ei. Desigur sunt si exceptii. Nu ii laud, si cei care asculta hip hop si reggae sunt destul de descuiati la minte.
Nespalati? Cred ca e cam mult zis,eu pana acum n-am intalnit niciun rocker nespalat.
Si ca sa-ti raspun la ultima intrebare : da, as sari in ajutorul lui, ei ar face la fel pentru altcineva, dar daca tu ai gandirea limitata,poate nu ai sari. Excluzand genul de muzica pe care il asculta, sunt oameni.
Dar am inteles, tie iti plac vedetele Disney, ai in cap doar "Sel" si Justin Bieber, ce pot sa-ti cer?

5 răspunsuri:
| IoanaTempah a răspuns:

Eu una nu am nimic cu ei, nu sunt nespalati sau cum mai spun unii, cei care spun cred ca sunt cu maneaua la cap!
Normal ca as sari in ajutorul lui ca sunt si ei oameni, fiecare cu preferinta lui muzicalahappy

| Lace a răspuns:

Tu ai o problemă copilă, Hanna Montana şi alte celebritaţi ţi-au atacat creierul grav!

| MademoiselleV a răspuns:

Bună. Părerea mea e că nu e nimic rău în a fi rocker, eu cel puţin nu îi consider nespălaţi sau mă rog, cum spuneai tu. Bineînţeles că l-aş ajuta, ce contează ce gen de muzică ascultăm fiecare? O să stăm doar să ne uităm la el, fără să facem nimic doar pentru că e rocker? O zi bună!

| TeoPT a răspuns:

Pentru că lumea se lasă controlată și judecă aiurea, în neștire. Rockerii nu sunt nespălați, nici fără carte sau fără viitor. Cu puține excepții, rockerii sunt persoane culte și care se îngrijesc de aspectul, persoana și comportamentul lor.

Eu nu judec omul după genul de muzică decât dacă prezintă un nivel ridicat de prostie. Aș sări în ajutorul oricui, chiar și unui manelist, dacă a reușit să demonstreze că îl duce capul. Genul de muzică nu spune totul despre oameni.

Baftă

| KimBianca a răspuns:

Rockerii sunt si ei oameni...