Lumea e full de oameni falsi si e ceva.normal sa ai la un momentdat si prieteni falsi.Cand eram mai micuta aveam o prietena f f f buna si ne cunosteam de la gradinita chiar.Toata lumea zicea ca suntem surori din cauza ca eram mereu impreuna si ne intelegeam de minune si pe deasupra...mai si semanam f mult(ochii,parul,pielea,fata, atitudinea, gandirea). Totual a luat sfarsit cand a inceput sa se "indragosteasca"(tin sa precizez ca e cu un an mai mica decat mine).De atunci vorbea cu mine doar cand avea nevoie de orice fel de sfaturi.Am fost bolnava si am stat in pat 2 saptamani iar ea si-a amintit de mine abia pe la sfarsitul ultimei saptamani si a venit in vizita.Eram bucuroasa ca si-a amintit totusi de mine dar...ea m-a intrebat:"hai spune-mi u ce sa fac? sa mai fiu cu X dupa ce a facut nu stiu ce si nu stiu ce? si.ink ceva.Imi dai sireturile alea lungi colorate in albastru?"CAnd am auzit acestea i-am spus ca nu ma intereseaza asa cum nici pe ea nu o intereseaza de mine, dar eu am fost la ea mereu cand a fost bolnava si i-am tinut ligheanu cand vomita. I-am dat totusi sireturile si i-am spus ca [poa'sa le pastreze si am scos-o din camera.Asta s-a intamplat acum 3-4 ani, iar anul trecut i-a zis iubitului meu ca ea nu vrea sa ne desparta dar il iubeste si daca nu va mai fi cu mine s-ar putea sa fie ei mai mult decat amici? Normal ca a 2a zi am vb cu ea si s-a facut mititica mititica de tot.In fine.nu am mai bagat-o in seama.Asta e.toti suntem dezamagiti macar o data in viata de prieteni.
Da, cred ca toti avem prieteni falsi, acum nu ma-i conteaza cu ce ma-u dezamagit o trecut dar nu am uitat. ... Prieteni tai de fapt nu's prieteni daca ai fost la spital 2 saptamani asta inseamna ca nu ai intrat pe mess, hi5 in acest timp ai primit ceva mesaje -ce faci? unde esti? esti bine?- cati dintre ei sau interesat?
tanytaniutze întreabă: