Saracuuu ) te mai suporti la cate fite ai pe tine eu zic sa te uiti putin in oglinda si sa te intrebi " doamne chiar asa de prost sunt " nu are trebuie sai lase paia ca tine care se cred mari si tari si super mega destepti care comenteza... daca mi-ai dat mie un rasp asa de inteligent ce zici " gta sunt boss de boss " ... uita-te ma tata la tine si dupa vb de mine k din rasp prin care l-ai dat u se vede ce intiligent esti. nushtu ce teme iti da tie acolo la scoala dar mie imi da referate nebunii din astea din astea am nevoie de " abuzuri pe internet"
Frustarea ta se observa din zecile de emoticoane postate. De apreciat ca in comentariul de mai sus ai incercat sa scrii corect. Ca sa revenim la subiectul initial, daca scriai pe google "referat abuzuri pe internet" gaseai 115000 rezultate. Dar e mai comod sa astepti mura-n gura pe TPU.ro.
Faptul ca ti-am semnalat o multime de greseli gramaticale nu inseamna ca am fite, din contra am fost bine intentionat si ai fi putut sa vezi esentialul, sa inveti ceva din asta.
Te las in prostia-ti, toate cele bune iti doresc. Sa stau sa ma contrez cu tine aici, ar insemna timp pierdut degeaba.
P.S. "sa-i", nu "sai". Si "mi-ai" nu "miai".
Cand ai scris acest comentariu cu siguranta ai consultat un dex ca asta nu e vocabularu tau imi dau seama de la primul tau comentatiu si cel de acum. Daca u imi gasesti mie un referat asa cum imi trebuie mie eu iti dau un os .
Fustrat mai de graba esti u, nu sti cum sa te dai mai bine in spectacol si cine stie ce comentarii sa-mi lasi. Daca nu scriu cu "-" nu inseamna ca nu stiu sa scriu, nu stau sa adorm pe tasta, incearca sa scrii si tu repede si dupa mai vorbim, sa vedm iti iese si tie totul perfect? si iti zic sa te mai uiti un pic peste comentariul tau, eu am vazut cv si nu prea inteleg poate imi explici u...
Da, fol emoticoane dar nu fol asa de multe incat sa scriu un cuv si repede si un emoticon, daca s-au inventat dc sa nu le fol? app: cati ani ai?
Am 23 de ani si ca sa vorbesc/scriu corect nu imi trebuie DEX-ul. Consultarea acestuia a fost facuta acum multi ani ( mult mai inainte de varsta ta actuala ). In primul rand mi-am facut cont pe TPU din plictiseala si in al 2lea rand ca sa incerc sa dau un sfat sau sa ajut pe cineva in felul meu si cum pot. Asta nu inseamna ca am fite sau ca ma dau in spectacol.
Textul scris de tine mai sus eu il transcriu in maxim 1 minut si iti garantez ca nu fac nicio greseala gramaticala. Este foarte greu sa recunosti cand gresesti ( aici vorbesc la general )...
Dar degeaba imi uzez eu tastatura acum, ca voi tinerii din ziua de azi sunteti slabi de tot. Si nu imi face placere sa zic asta.
Cum sa stii tu sa scrii romana cand tie la liceu iti cere referat de pe net?
Descarci referatu' de pe net, il duci la profesor, ai impuscat 9-le si la revedere. Ai trecut si la materia aia. Iar pe net asasinezi limba romana. Astia sunt adolescentii din ziua de azi. Asta e scoala din ziua de azi.
Toate cele bune.
Ok, ai 23 de ani, multi inainte, dar pentru ca a 23 de ani nu iti da dreptul sa-mi dai mie raspunsuri aiurea, eu cred ca daca stiu sa raspund la o intrebare ii dau un rasp folositor nu imi spun punctu de vedere ca nu-l ajut deloc pe respectivu si acum avei alta parere.
Spui k nu-ti convine k imi iau referate dupa internet. daca eram in alta tara avei perfecta dreptate, dar aici vorbir de ROMANIA tara tuturor imposiblitatilor, ce nu au putut face unii in atatia anii cu siguranta nu se mai poate face de acum in kolo... Poate k pe timpul la care ai fost si u la liceu, profesori erau mai autoritari si avei un pic de respect fata de ei, acum in generatia mea nu este dekol asa, si mai mult te gandesti sa treci cu brio la orice materie si scapi o data, si este mai simplu sa iei un referat dupa net decat sa citesc nu stiu cate carti ca sa scriu 3 pagini... poate daca si in generatia existau atatea posibilitati cu siguranta se foloseau.
Pacat de ani pe care zici ca ai, ca de minte nu mai zic... dai pe afara! Dar, chiar te rog sa nu mai treci pe aici ca nu-mi face placere sa vorbesc cu un asa intelectual. Paote cam eu 15 ani, dar fata de tine ca zici ca ai nushtu ce varsta si nu te cmporti ca atare... mai bine asa ca mine te asigur!
Mergi copilu' pe la scoala si lasa dracu' netu'. Sa mai inveti sa scrii in limba romana ca se duce tare de rapa de tot cu astia ca tine. Doamne, ce intrebari idioate...
Bhei r3cky daca am pus intrebarea asta, am pus-o pentru ca am nevoie pentru o tema la T.I.C ( materia asta se face la liceu,,, daca ai ajuns si u pe acolo ) chiar crezi ca ma interesa pe mine chetiile astea ... daca ai sa-mi dai un rasp bine, daca nu, nu mai scrie toate porcariile tale si comentariile tale stupide, tinele pentru tine ca, cu sigurata nu are nimeni nevoie de ele... :*