| Andreea_5313 a întrebat:

Voi ati inceput deja sa va ganditi la Craciun? Eu nu mai am rabdare...cadooouri,zapada,momente magice... ce va doriti anul asta de Craciun(dar de Niculae)?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Cel mai magic moment e acela cand nu te bate nimeni la cap, nu iti suna telefonul, nu te striga parintii sa te duci nu stiu unde, ai dat deja tezele, e dimineata si ninge si esti ca nebunu` in pijamale sa faci oameni de zapada la -10 gradehee hee

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

He he he Daaaaa! Deja mi-am indeplinit o prima dorinta, mi-am cumparat bilete pentru Grecia, eu si iubi, sa facem sarbatorile cu familia mea anul acesta.

| Aleeeeeeee a răspuns:

Daaaa love struck de abia astept (:!

Eu as sa primesc o chitara [love struck] dar parintii nu prea sunt de acord si as vrea sa imi iau eu singura una de Craciun (:.

In afara de chitara as vrea sa primesc o carte (:, dulciuri, un telefon [ nu mai merge ): asta pe care il am acum ].

De Mos Nicolae, nu stiu... dulciuri, haine (:.

Nici eu nu mai am rabdare (: abia astept prima zapada (:... deja incep sa ascult colindehee hee.

Tu ce iti doresti?

| Диана a răspuns:

Da, de-abia astept sa ascult asta in Ajunul Craciunului.
http://www.youtube.com/watch?v=BG0UAjF4ZLA

| ionutz15 a răspuns:

De Craciun imi doresc ca pr sa fie alaturi de mine...si nimic altceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu fac craciunul.Parintii mei s-au despartit acum o luna...Am ramas cu mama si bunica.Mama a facut accident de masina. Bunica ma injura toata ziua.De ce mi-as dori sa vina craciunul? Nici nu am brad sa fac.Astept craciunul pentru un singur lucru:
Am cor in Franta cu profesorul meu de muzica. E noiembrie...Ciudat...Nu mi-am dat seama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu mi-am dorit un Craciun de vis, sa ma simt si eu bine sa fiu fericit, chiar sa simt spiritul Craciunului, dar n-a fost niciodata...
Asa ca va fi ceva banal pentru minesad

Întrebări similare