Si pe mine m'ar tenta dar imi e un pic frica Daca incerci, sa ne povestesti cum a fost
Sincer si pe mine m-ar tenta! Da' mi fricã. Deci nici nu stiu ce sã cred. Parcã as pune pe careva de probã, da' n-am cobai!
Sigur! Incearca tu.sunt chiar curioasa. mie e imi efoarte frica, desi sunt convinsa ca nu am ce sa patesc. daca incerci sa`mi spui cum e te rog
Eu le-am incercat pe toate, cu putina frica in sange dar n`a meritat. Bloody mary n-a vrut sa vina la mine .
Chiar astazi a fost difuzat la tv un episod din Mesaje de dincolo cu asta!intresant episod si intresant film mie imi e teama si nu te-as sfatui sa faci asta!
Bai, uite, azi am descoperit si eu asta si pe bune mie una mi-e foarte frica ) acum stau in pat si in fata mea e oglinda si mi-e frica bine, m-am uitat si la "Mirrors" dar dupa am fost interesata si de "Bloody Marry" si acum mi-e frica
daca incerci spune-ne
Aa apropo nu trebuie sa ii rostiti numele in ROMANA!
spune-ti de 3 ori "i belive in mary wrost" sau ma rog
engleza trebuie!
Imi povestesty ce s-a intamplat :-> {chestia cu prietena ta } "luv_mike_tm" daca vrei.
Si eu am auzit de chestia asta. Am incercat intr-o zii si nu s-a intamplat nimic. Am incercat si ziua urmatoare si nici un rezultat. La urma urmei, e logic ca daca spui "sangeroasa Marry" intr-o oglinda nu o sa se intample nimic, dar totusi am incercat. Curiozitatea. Poti sa incerci daca esti interesata. Dar sa nu ai asteptari prea mari.
Pe mine ma sperie chiar daca nu-i real sau poate e real, am auzit undeva ca ea apare numai la persoanele care cred in ea si am mai auzit una cum ca daca o vezi in spatele tau cu cutitu vrea sa te omoare sau daca o vezi cu un plus in mana gen ursulet sau nu stiu ce ca cica vrea sa fiti prietene sau ceva de genu si nu te omoara, faza cu copii si familia am auzit-o si eu doar ca no prea cred
Poti spune "Bloody Mary" pana ti se topeste lumanarea ca nu iti vei vedea viitorul.
Am auyit şi eu de la o prietena cum ca daca pui a oglinda pe o masa, langa ea 12 lumanari, iar la 00:00 spui de 12 ori:''Blody Mary''ori iti apare ea ori un ursulet, ori masa plina de sange. Daca iti apare ea vei muri, daca iti apare un ursulet vei fi ca ea, iar daca iti apare masa plina de sange vei avea ghinion toata viata.Prietenei mele i s-a intamplat cu sangele si odata s-a blocat in lift.
P.S.:Nu incerc sa te sperii pentru ca e adevarat, asa ca iti propun sa nu incerci si nu rad de tine pentru ca toata lumea e fricoasa de exemplu si despre asta, cand e noapte sau cand nu sunt plictisita ssi mie mi-e frica.
Mai fata eu am auzit ca marry iti va zgaria ochii pana tii va scoate ..am incercat bloddy maryy de 3 ori dar naspa e ca nu s-a intamplat nici sa scoata ochi nici sa iti spuna viitoru\
Elenastoica9 întreabă: