Sal. Eu m-am imprietenit cu profii. DUPA ce am terminat scoala si-au mai tecut anii. Acum am in lista unul din profii pe care i-am chinuit cel mai tare (a zis ca am fost proba lui de nervi ), dar e foarte ok omu'. Cand imi preda, nu puteam sa-i sufar materia...
Intrebarea e cam deplasata pentru adolescenti. Cred ca e mai potrivita tinerilor si adultilor...
Doamne...aia imi mai trebuie sa vorbesc cu zgripturoaicele alea si cu nebunii aia...de-abea am scapat de ei.Ciudata intrebarea ta.
Cu profii ? ma gandeam sa-l sun pe profu de tehno si sa-mi dau o intalnire cu el da-i insurat la naiba (am glmt
nu imi ajunge cat ii vad in timpul scolii, nu mai vreau sa-i vad si in vacanta
Nu! De parca nu imi ajunge sa ii vad la scoala, sa vreau sa ii vad si in vacanta? OMG!
De ce mai? E frumos sa pastrezi legatura, eu cu toti profii mei am pastrat legatura si vorbesc destul de des cu ei la telefon sau pe mess. Mie imi pare mie asa i am mai aproape de sufletul meu.
Nu nici nu vreau sa-i mai vad deci eu trec strada cand vad un prof de-al meu sau ma uit in alta parte sa nu ma vada deci clar nu fundita?
Nu.
dar pentru ce? abia am asteptat sa scap de tot ce are leagatura cu scoala
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: