| Fifylici a întrebat:

Voi ati pastrat legatura cu profii vostri in timpul vacantei? Adica vorbiti la telefon, pe mess sau va intalniti cu ei?

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Sal. Eu m-am imprietenit cu profii. DUPA ce am terminat scoala si-au mai tecut anii. Acum am in lista unul din profii pe care i-am chinuit cel mai tare (a zis ca am fost proba lui de nervi laughing ), dar e foarte ok omu'. Cand imi preda, nu puteam sa-i sufar materia...
Intrebarea e cam deplasata pentru adolescenti. Cred ca e mai potrivita tinerilor si adultilor...

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Doamne...aia imi mai trebuie sa vorbesc cu zgripturoaicele alea si cu nebunii aia...de-abea am scapat de ei.Ciudata intrebarea ta.

| fluturas a răspuns:

Cu profii laughing? ma gandeam sa-l sun pe profu de tehno si sa-mi dau o intalnire cu el da-i insurat tongue la naiba laughing (am glmt tongue

nu happy imi ajunge cat ii vad in timpul scolii, nu mai vreau sa-i vad si in vacantawinking

| JustMe a răspuns:

Nu! De parca nu imi ajunge sa ii vad la scoala, sa vreau sa ii vad si in vacanta? OMG!

| Klara a răspuns:

No way!
Doar o singura data ne-a scos decanul la o pizza.

| Fifylici explică:

De ce mai? E frumos sa pastrezi legatura, eu cu toti profii mei am pastrat legatura si vorbesc destul de des cu ei la telefon sau pe mess. Mie imi pare mie asa i am mai aproape de sufletul meu.

| Dorian_3315 a răspuns:

Nu nici nu vreau sa-i mai vad laughing deci eu trec strada cand vad un prof de-al meu sau ma uit in alta parte sa nu ma vada deci clar nu happy fundita? big grin

| AlexSala a răspuns:

Nu. Cu toate ca as fi pastrat legatura cu profa' de muzica. hypnotized

| gabitzu_8696 a răspuns:

Nu.
dar pentru ce?laughing abia am asteptat sa scap de tot ce are leagatura cu scoala