| UmbraDeVulpe a întrebat:

Voi ati patit vreodata sa va duceti la dermatovenerolog sau urolog si sa vi se scoale penisul? Ca si mie mi s-a intamplat azi si era femeie doctorul si faza e ca nu din cauza ei mi s-a sculat si nici nu m-am gandit la ceva ca sa se scoale... Si m-am rusinat si doctorita a crezut ca imi e sa nu puna mana pe penis si a zis ca sa stau linstit ca nu pune mana pe el si voiam sa zic ca m-am rusinat ca a intrat in erectie penisul dar nu am mai zis si nici ea nu a zis nimic, si nu din cauza ei deci, cu toate ca nu era urata era acceptabila deci... Sau cum sa zic, dar nu era din cauza ei si nici pentru ca m-am gandit la ceva... E ok si daca se intampla asta si nu trebuie sa te stresezi si daca iti intra in erectie si chiar si daca intra in erectie maxima? Numai sa te scuzi totusi daca se intampla asta?

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Penisul intra in erectie nu de la rusine, ca de-ti era cu adevarat rusine apai cocosul murea instantaneu, dar la tine s-a sculat de la gandurile erotice, cand ti-ai imaginat ca femeia aia 9doctorita), iti va pune mana pe cocosel.

| dullcat a răspuns:

Erectiile apar de la diversi stimulenti vizuali sau ganduri sexuale cu cineva, indiferent cat spui tu ca nu.Erectii spontane au adolescentii, tu nu mai esti adolescent de mult.Asadar liniste-te, ca e ok oricum, nu esti nici primul si nici ultimul care pateste asa in acel cabinet.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Poti doar sa iti ceri scuze si atat, ti-am zis ca se intampla zilnic.In multe cazuri nici nu ai ce face.Si bunicului mei i s-a intamplat, in timpul examenului pentru prostata.Tu crezi ca s-a excitat de la asistente? Raspunsul e nu.Asta e, incerci sa te controlezi, iar daca nu reusesti nu ti se ia capul.

Cred ca le este indiferent, fiindca in mod normal nu ai avea de ce sa iti ceri scuze pentru o reactie obisnuita a corpului.Depinde de tine cum simti, sa iti ceri scuze sau sa nu spui nimic.In primul caz, probabil ca doar s-ar bucura pentru o secunda pentru ca dai dovada de bun simt si apoi ar merge mai departe, si-ar face jobul in continuare.

Bine, pai atunci stii ce ai de facut data viitoare cand se mai intampla.

| lpavel a răspuns:

Mai greu de crezut ce zici pentru ca nu poti avea erectie atunci pentru ca ai niste sentimente care te marcheaza oarecum iar asta iti blocheaza erectia! Dar daca tu ai avut erectie, ce prea putin cred cum am zis, atunci tu acolo te-ai simtit ca la tine acasa, relaxat pe canapea vizionand un film pentru adulti... laughing
Deci ceva nu e ok!

| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Pai nu stiu daca asta intra in categoria de probleme dar sigur nu e ok sa ai erectie la doctor! De ce? Pentru ca tu te simti si la doctor sau oriunde relaxat, nu ai retineri, resentimente etc care stopeaza erectia... Daca acolo ai erectie atunci ce sa mai vorbim in alta parte? Atunci tu esti un fel de armasar, ceea ce o bucura sau o va bucura enorm pe iubita ta sau viitoarea iubita! asa ca tot raul spre bine!

| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Nici un doctor nu se complica daca ai erectie in salonul lui indiferent ca e barbat sau femeie, ei stiu ca ai o oarecare problema si nu ei sunt cauza erectiei tale!
Dar ar fi bine sa te concentrezi pe ceva sa nu mai ai erectie! De exemplu sperie-te de ceva, fa-ti senzatia de sperietura si nu vei mai fi relaxat, deci nu vei mai avea erectie!

| Furnicuta000 a răspuns:

Stai linistit ca ea si-a ales meseria asta si cu siguranta vede zeci de **** pe zi si foarte multe dintre ele ajung ca a ta laughing
Macar bucura-te ca fubctioneaza. Unii tocmai pentru asta se duc la urolog, ca nu li se mai scoala. Pana maine uita si cum arati deci de ce sa te mai gandesti la asta?

| TheGentleman a răspuns:

Tehnic vorbind, un penis sculat este mai simplu de consultat decât unul flasc, că se dezvăluie în toată splendoarea lui, iar pielea se întinde, deci poți observa mult mai ușor anomaliile, precum răni, veruci etc. big grin