Draga Mosule,
Anul acesta as vrea sa imi poti aduce un ursulet de plus, ceva cu care pot sa dorm si sa mai diminuez dorul de persoana pe care o iubesc cel mai mult si cu care nu mai sunt din unele motive pe care cred ca ti le-a spus Rudolf, si as mai vrea multa sanatate si fericire pentru familie, prieteni (inclusiv cei de pe TPU), cunoscuti... ea. . Multumesc!
Bebitzu
P. S. Erau niste prajituri pe masa aia dar... ... oricum nu cred ca aveai timp ca mai trebuie sa ajungi si la alti copii, mai au si altii dorinte.
P. S. 1 :Ai grija la pargaul de la intrare
Draga Mosule,
Anii trecuti ti-am cerut mereu ceva nesemnificativ. Cand eram mic iti ceream mereu jucarii, fructe pentru ca asta ma facea bucuros. Cand am mai crescut putin am inceput sa iti cer lucruri utile cum ar fi haine. Anul acesta am evoluat si imi dau seama ca numai un lucru ma poate face fericit. Draga Mosule, anul acesta ceea ce vreau este ca Ea sa fie alaturi de mine. Fa asta si iti promit ca voi fi mai bun si mai cuminte. Daca nu poti sa o aduci pe Ea langa mine, atunci sa nu imi mai dai nimic. Orice mi-ai aduce altceva m-ar intrista. Ea e cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi vreodata.
Mos Craciun, batran simpatic
Te astept cu drag sa vii
ca de nu ajung zanatic
O iubesc, asta sa stii.
Te pup Mosule.
Al tau sincer si cuminte,
Alex
Draga Mos Craciun,
Eh, m-am luat cu treaba de a creste mare si am uitat sa-ti mai scriu, desi, candva erai cel mai bun prieten al meu; dar nu-i nimic!, daca am fost cuminte? hmmm... dar cand am fost eu o copila rea?!, Doar stii bine ca eu eram cea mai ascultatoare fetita de prin cartier!, ce vreau? - Vreau ca de Ajun casa sa-mi fie de prieteni, in jurul meu, sa ne distram pana la epuizare si sa povestim in jurul bucatelor; si inca ceva!- de Craciunul acesta doresc ca o parte din framantarile mele la care ma gandesc sa ia sfarsit!, dar mai vreau ceva, si asta... daca nu cer prea mult, sub bradul meu, in iarna asta as vrea sa gasesc inelul de logodna cu cererea in casatorie din partea iubitului meu!, Nu cer viata lunga!, Nu mi-o doresc!, Vreau in schimb o viata mai plina simtindu-ma implinita!, Nu cer oameni mai buni!, Vreau sa devin eu unul si sa generez aceeasi dorinta in ceilalti!, Nu vreau sa schimb lumea!, Vreau sa pot construi o lume a mea, dar mai buna, mai confortabila, mai placuta!, Si te mai rog ceva... la toti din familia mea si a altor familii dimprejurul meu sa aiba fericire, urmata de sanatate si iubire!, Numai bine!, JeSsYkA
Draga Mosule,
Pentru anul acesta nu iti mai cer nimic material ca in alti ani. Vreau doar atat: sa imi recapat iubitul, sa reusesc sa ii schimb mentalitatea de taran si sa reusesti TU, printr-o magie, sa faci ceva astfel incat toate fetele care se ating de el sa devina noii tai sclavi care impacheteaza cadouri. Iti multumesc
Draga Mosule,
Anul acesta o sa iti cer un pic mai mult ...imi doresc ca toate persoanele dragi mie sa fie fericite si sanatoase pentru ca prin fericirea lor voi fi si eu fericita si imi mai doresc un craciun alaturi de persoana iubita. Multumesc!
DiDi
Scuze dar scrisoarea mea nu pot sa o postez din cauza ca nu are sfarsit! Dar un lucru e sigur, nimeni nu-mi poate lua ce am acum.(dragostea)
Draga Mosule,
Stiu ca am fost neascultatoare, dar vreau sa iti cer 2 lucruri. de acest craciun imi doresc foarte mult sa fiu fericita... sti bine ca, craciunul trecut am plans foarte mult. nu imi doresc decat sa fiu cu familia, cu cei care ma iubesc... nu mai vreau sa ma impart intre mama si tata(sti parinti mei sunt despartiti). ma doare foarte mult ca nu pot fi cu amandoi in acelasi timp.
Si al doilea lucru ar fi: as vrea ca toata familia mea inclusiv Vlad sa fie sanatosi. vreau sa ii am langa mine pentru mult timp.
te rog mosule, nu cred ca iti cer mare lucru. promit sa fiu o fata ascultatoare.
Cu drag, Theodora
Imi doresc mult de Craciun sanatate familiei mele si ceva de pe la televiz or ceva frumos mai ales sa fie zapada as mai vrea dulciuri si haine cam atat si sper ca am fost cuminte si o sa le primesc. Te astept cu drag sub pom asteapatama te rog sa iti cant ceva frumos incontinuare craciun fericit impreuna ca reni si cu craciunita si cu spiridusi te astept cu drag Gabriela am 11 ani eselnita.
patrizia696 întreabă: