| andreeeeea a întrebat:

Voi ati suferit vreodata pentru un baiat/o fata? Sau vi s-a intamplat sa tineti mult la un baiat/ofata si sa nu va dea atentie.sau eu stiu.sa va fie frica ca isi va bate joc sau poate chiar si-a batut
cel mai impresionant raspuns ia >funda:

Răspuns Câştigător
| MoRtY a răspuns:

Mah sincera sa fiu, primul meu prieten m-a luat la misto(nu a fost asa de la inceput), iar asta ma suparat foarte rau.La inceput ma considerat o victima, ce sa zic, credeam ca numai mie mi s-a intamplat acest lucru. Apoi am privit in jur, si multe dintre prietenele mele au suferit din cauza unor pro*ti.Desi au trecut multi ani de atunci, eu inca mai tin la el, si asta chiar ma enerveazastraight face, pentru ca el a stat cu prietena mea cea mai buna imediat dupa ce ne-am despartit(trebuie sa am mai multe grija cand imi aleg prieteni). nu stiu.intr-un timp ajunsesem sa cred ca toti baieti sunt la fel(greseala totala). Deci mai pe scurt il urasc atat de mult pe acest baiat, incat il iubesc(desi au trecut 5 ani). cam asta mi s-a intamplat mie bye >big grin

4 răspunsuri:
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Poi da.cred ca toti am trecut sau o sa trecem.
Am iubit un baiat 4 ani de zile.In tot acest timp am fost cu el.
M'am despartit. M'am tot impacat
Dar el mereu imi spunea ca ma iubeste. K nu poate staa fara mine
Chiar am fugit de acasa.pentru a fii cu el.
Darr mereu ma insela.chiar sub nasul meu
Imi spuneaa ca ma iubeste...ba caa nu insemn nimic pentru el
Si ca a stat cu mne.ca nu avea cu cinee.
Fffff multe. Dar eu inca il iubesc.Si mi se rupee Inimaa candd mereuu In vad cu altee fete.si pe minee ma ignora total.straight face

Dar asta e.sad

| Asiryx a răspuns:

Dap am trait recent sa tin la o fata si sa nu imi dea atentie nu stiu poate nici eu nu i-am dat atentie :p si mi s-a mai intamplat... de fapt daca ma gandesc, mereu traiesc sentimentu ca o iubesc dar nu imi da atentie insa aici e si ceva frumos pentru ca nu stii : uneori se intampla un miracol si dragostea e reciproca happy si happy endind, iar uneori fata te ignora si treci ca un inger cazut la alta prada straight face am fost destul de impresionant?batting eyelashes

| maryusuy a răspuns:

Bineinteles ca fiecare dintre noi a suferit sau va suferi macar o data in viata pentru un baiat / o fata. happy E un sentiment trist dar asta e. Fiecare trecem prin asta. Daca chiar ti la cineva incearca sa intri in vorba cu persoana respactiva si nu iti fie teama.winking

| mirelush_6159 a răspuns:

Pai. mi s`a intamplat nu de mult.doar ce ne-am cunoscut iar el a facut cativa pasi pe care orice fata s`ar indragosti de el.si dupa ce m-am lasat cucerita de el, a plecat in strainatate. nu ma gandeam sa-si bata joc. dar pana la urma asta s-a adeverit.si na.normal ca inca sufar dupa el. mi-e foate dor si inca sper ca el se va intoarce dar nu cred ca mai e acea speranta posibila.