| sweetale12 a întrebat:

Voi ati vrea sa se aprobe legea : clasa a 9-a sa treaca la gimnaziu? Este o intrebare in special pentru cei din clasa a 8-a! happy Ce credeti despre acest "lucru"?

9 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Sincer mie mi-ar placea, adica nu prea sunt pregatita pentru liceu si inca nu an in gimnaziu nu mi-ar stica, adica tot cu aceiasi colegi profesori etc.

| larrii a răspuns:

Da, mi'ar placea ...as mai sta inca un an cu colegii mei care ii cunosc de atata timp day dreaming. sunt a VIII-a big grin

| camelia1812 a răspuns:

Mi se pare o prostie...laughing ...eu sunt cls a 7-a big grin si sper sa se mai schimbe. dar de fapt sigurat o sa se mai schimbe cate ceva intr-un an oh go on laughing

| alisalisa a răspuns:

Eu nu cred ca ar fi bine, mie cel putin nu mi-ar placea sa mai stau inca una an.
Dar eu sunt in clasa a 8-a si scap

| roxyrocks a răspuns:

Pai cei care sunt acum in clasa a VIII-a nu vor prinde asta... cei care sunt intr. aVI-a s.ar putea sa prinda legea asta

| Didi* a răspuns:

Nu as vrea in nici un caz sa se treaca clasa a 9a la gimnaziu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum de ce va stresati ca tot 12 clase faceti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei de a 8a numai au nici o sansa dar ma rog, mi se pare geniala ideea :X:X:X:X:Xlove struck:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu mi-ar place. Sunct clasa a VIII si debea astept sa trec in urmatoarea etapa a vietii mele, sa evoluez:liceul. Ce rost mai are inca un an? Ministerul canta ce`a visat intr-o seara cu luna si cu stele si noi trebuie sa jucam? Mi se pare total aiurea. Nu sunt de acord nici macar 1%. Ma rog, Romania, Boc, Basescu; la ce sa te astepti?!