DA profesoara de romana. A fost si diriginta mea(acum sunt la liceu). Spun ca am considerat-o ca pe o prietena pentru ca de fiecare data cand nu intelegeam ceva se oprea si ne explica fara sa se enerveze apoi intelegeam fara nici o problema. Mereu ne lua apararea cand faceam cate o prostie. E adevarat se mai si supara pe noi dar ii trecea repede. Inainte de examane cand toti eram emotionati ne incuraja si e spunea ca nu trebuia sa avem emotii pentru ca stia ca ne vom descurca cu totii si chiar asa a si fost. Acum chiar regret ca nu o mai am ca profesoara!
Buna proful de geo este un om extraordinar si modern ne intelege, cu el poti discuta orice problema, cu toate ca facem doar geografia cu el si avem doar o singura ora pe saptamana avem timp la ora sane predea sane asculte, sa discutam foarte multe chestii si toata clasa mea invatam la geografie chiar si cei care sunt in prag de corijenta invata la el este o chestie de respect, daca ar fi toti profesorii ca el ce bine ar fi!
Mdaa. profa de romana. E super de treaba, asta pentru ca e tanara si probabil fiind la inceputul carierei, vrea sa castige copii si increderea acestora, desii are gura cam sparta si daca ii spunem ceva in clasa deja jumatate din profii din liceu stiu, e okk.
Da. Profa de logica. Ne intelege stilul asta "modern" de a gandi..coborandu'se uneori la nivelul nostru.iar de predat nu mai vorbesc...chiar daca nu inveti acasa.n'ai cum sa nu sti lectia. Rarisima...
FaraNume_7993 întreabă:
Mercy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: