Daaaa la matematica si e si dirigintele nostru
la lucrari ne da exercitii pe care nici nu le-am facut
vine beat manga la ora
are cate un tic nervos si zice mereu: sss scrie ma acolo
Da! Aia de biologie, e dusa rau spune mereu '' cine vorbeste sa se ridice in picoare sau sa vina in fata clasei'' de parca ar fi cineva prost sa faca asta si mai e si blonda
Da!
Profu' de engleză. x_x
Doamnee om ca ăsta nu am mai văzut.
Păi cum Doamne iartă-mă să te apuci să repari calorifere în oră, sau „Îți dau un 7 că te cunosc„...
Am o profa dusa rau la tehnologie.Incepe sa urle cand nu stim, pune note mici si se enerveaza cand radem ca e balbaita...
Cam din ce scoala esti u? nu de alta dar recunosc situatia...
Din pacate da :'(. Am o profesoara de Franceza de te dai cu capu' de pereti cand o asculti ). Vine cu tocuri mari, fuste scurte cu tot felul de zorzoane, machiata strident la vreo 50 si ceva de ani zici ca e o sorcova Si are o preferata care e tinuta in puf si doar ceilalti ce, mai trebuie bagati in seama?! nu. Am dat un test si nu am facut absolut nimic gresit, nimic, am scris tot si mi-a dat 9 si preferatei care avea 3 greseli i-a dat tot 9 . Daca face un exercitiu fata aia, la tabla, primeste 10, daca il fac eu primesc niste "felicitari" aruncate cu scarba. Eu nu am absolut nici o problema cu profesorii severi deoarece ei de obicei sunt cei mai corecti, insa cand vezi ca cineva isi bate joc de tine si numa ca nu te face prost in fata...scuza-ma, daca te respect ma respecti, nu? Mdaa ea e diriginta la cealalta clasa [B] noi fiind in A si cred ca din acest motiv e asa sarita.Doamne, imi e si frica atunci cand vine ora ei..cu totii atunci cand avem Franca [franceza] zicem ca avem tortura )
Daaaaa.sunt Yaiii.La biologie.dmn femeiaa aia e disperanta daca nu ai caiet 2 daca nu stiu ce e aia pana intr.a iti dau 2. odatah era sa cada din picioare pe niste tocuri de 5 cm .Sau cea de fizica. Durere e tuta rau...adica gen eu tin caietu pe banca si copiez iar ea, ce bine ca nu copiati...uni au inceput sa si danseze la ea la ora nu e de mirare ca o cheama Caramida e varzaa. Huoooo
CyberMusic întreabă: