| xDidi a întrebat:

Voi aveti vreun\vreo prieten\a adevarat\a ? In ce moduri v-a demonstrat asta ? Eu am una. xD

Răspuns Câştigător
| BlackAngel232001 a răspuns:

Eu am o prietena foarte buna. Dar am si prieteni falsi dar totusi asa sunt ei. Ea m-ea dovedit astfel:ma ajuta la bine si la rau, ma felicita la vreo reusita, facem lucruri distractive impreuna, ne jucam impreuna, ne plimbam impreuna, nu m-a barfit niciodata, nu m-a dat la o parte si multe alte chestii care nu mai tu o vezi. Dar acum depinde mai este si cazul cand ti se pare ca e o prietena buna si de fapt e ...deci hai sa nu mai lungim povestea tu iti dai seama daca ti se pare ca e o prietena buna e cum mi s-a parut si mie aceasta prietena. Daca intr-adevar sunteti pritene eu va felicit pentru prietenia voastra si sper sa raman pentru toata viata. pup

2 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Pai am o pretena adevarata am si prieteni dar de ea sunt cel mai apropiat
am realizat ca e prietena adevarata cu mult timp inainte ne stim de 6ani prin ajutorul/sustinere sfaturi si e reciproc

| thegatekeeper a răspuns:

Nu am. Am doar cunostinte, oameni cu care vorbesc mai mult, persoane cu care ma inteleg bine in ceea ce priveste anumite subiecte si cam atat. Oricum, este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat in ziua de azi, fiindca altele sunt 'valorile' promovate acum. Nici macar nu cred ca o sa dau de o asemenea persoana, insa ar insemna sa am un foarte mare noroc daca mi s-ar intampla.