| Andrei_Robert_1994_lPpI a întrebat:

Voi bagati persoanele care nu sunt de varsta voastra pe Facebook la prieteni? De ex cei care au diferenta de 15ani

7 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Niciodata.Consider ca nu as avea ce discuta cu persoanele mult mai mari ca mine, si pe un site de socializare.Este absurd.

| darrio2007 a răspuns:

Am peste 40 si de ani. Daca un nepot sau unchi este mai mic sau mai mare cu 15 ani decat mine, sa nu-l adaug la Prieteni?

| OldSoul a răspuns:

In general da, doar daca nu-mi pareau dubioase.
Nu sunt o persoana innebunita de Facebook, postez foarte rar, mare lucru nu prea are ce afla despre mine.
Acum ce e drept zilele trecute am sters toate persoanele necunoscute ba chiar putin mai mult.
Dar le-am pastrat pe cele care le cunosc cat de cat in realitate, si pe cele care le-am cunoscut prin diferite alte metode si mi-au castigat increderea.

| danay72 a răspuns:

Doar daca ii cunosc foarte bine. Evit sa ma imprietenesc cu cei care nu ii cunosc pe net, pentru ca pot sa ascunda ceea ce sunt. Mai bine ii cunosc fata in fata.

| deeeaqq a răspuns:

Nu, pentru că vin pedofilii ăia cu mesaje gen "bună pisi cf vr să ne jucăm cu focul?" sau "ola gagica sunt oltean, ai prieten?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da dc nu, daca fac parte din prietenii prietenilor mei.
Daca sunt anonimi sau nu ai auzit niciodata de pers respective si aveti putini prieteni comuni mai bine las-o balta.

| Zaharel10 a răspuns:

Depinde! Daca le cunosc, DA! Daca nu le cunosc, NU!