Draga mea baietii sunt foarte multe categorii si ca sunt baiat stiu ca suntem niste.....nu pot sa vorbesc urat aici insa daca nimeresti un baiat pe unda ta..in functie de preferintele tale ai sa vezi ca un baiat adevarat nu are un motiv adevarat sa te placa deoarece se simte atras de tine si simte ca si cum ceva invizibil ii spune ca esti aleasa lui
.
Raspunsul tau mi se pare cel mai bun. E,, pe unda mea" cum zici tu. Bravo!
Bună seara, nu mă interesează culoarea ochilor, defectele, ea ca persoană trebuie să fie agreabilă şi din punctul meu de vedere cele simple sunt văzute ca fiind urâte şi neinteresante dar contrazic acele persoane, fiecare persoană are stilul său şi nimeni nu trebuie sa o judece, sunt multe contexte în care am putea spune că fetele sunt plictisitoare, nimeni nu-i perfect asta e clar, şi pe lângă asta sunt sigur că o fată din 6 este cuminte în sensul care nu vrea să iasă în evidenţă prin like-uri şi alte prostii.
O seară frumoasă!
Ai un stil foarte elegant de aspune ceva. Merci de raspuns
Parerea mea ca baiat e ca trebuie sa aiba si cap nu doar corp dar majoritatea baietilor(pustanii din ziua de azi) se uita cel mult la sani si spate...intelegi
RAspunsul tau e adevarat si multi baieti fac asta. Daca raspunzi orice la o alta intrebare de-a mea, tie iti dau fundita, ok?
CelCareRamaneInUrma întreabă: