Carti si caiete de care am nevoie.
Servetele si servetele umede, un rimel, creion de ochi, perie mica, un absorbant, un strugurel sau luciu de buze, niste bani, pentru orice eventualitate.
Si mancare, o sticla de apa ( te am si pe tine ), pentarul.
Heii.In geanta de obicei imi pun cartile, caietele, 1 sandwich, un fruct, o sticla de apa, servetele umede, un glos pentru buze
Caiete,o carte daua daca e nevoie,servetele,apa,bani, abonamentul RAT, perie de geanta, un creion de ochi, un balsam sau un ruj si un pix
Da, asta am eu în ghiozdan. Ce-i aşa wtf?
Eu nu am asa ceva in ghiozdan.Noi avem in dulap
Şi cari dulapul cu tine pe stradă? Iar în casă, berea se ţine în frigider.
De ce ai bea bere pe strada? Plus ca ma refeream la scoala, nu in general
Şi eu tot la şcoală mă refeream. Doar că eu am cam terminat şcoala, iar la liceu nu prea am nevoie decine ştie ce, maxim 2 foi şi-un pix. Deci mai mult loc pentru bere.
Băutul pe stradă e cel mai ieftin.
Buna!
Pai ce poti lua de obicei:
Carti, caiete,stilou sau pix,un creion, o radiera sa ai la indemana cand iti trebuie, pe urma nu te poti duce fara ceva mancare la tine,un pachetel si apa sa ai la tine,ceva bani sa ai intotdeauna la tine, nu stii cand ai nevoie si cand iti trebuie,servetele, daca esti fata, intotdeauna sa porti intr-un buzunar un absorbant la tine, e bine sa ai ghiozdanul echipat, in asa fel esti pregatita intotdeauna pentru orice.
Te pup!
Carti, caiete, penarul, portofelul (cu bani, buletin, cardul si abonamentul R.A.T.), cheile, luciul de buze, fardul de pleoape si creionul de ochi.
Caiete, carti, penar (unde am pila de unghi ), mancare, bani... lucruri feminine